Criminala de la metrou, pasionată de pelicula „Crima din Orient Expres”

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
18/12/2017, 15:00
Criminala de la metrou, pasionată de pelicula „Crima din Orient Expres”

Criminala de la metrou, pasionată de filmul „Crima din Orient Expres“! Deşi în acest film sunt 13 persoane suspectate de crimă, în cazul ei sunt dovezi video care arată cum a împins-o pe o tânără însărcinată pe calea ferată, într-o staţie de metrou.

Magdalena Şerban, femeia în vârstă de 36 de ani din Craiova arestată joi, 14 decembrie, pentru omor şi tentativă de omor după ce a împins două tinere în faţa metroului, a fost la începutul lunii decembrie împreună cu un bărbat la un cinematograf din Bănie şi a văzut filmul „Crima din Orient Expres“.

Criminala de la metrou, pasionată de filmul „Crima din Orient Expres”

Femeia care le-a vândut biletele a povestit că a recunoscut-o imediat pe Magdalena Şerban în momentul în care au fost făcute publice imaginile de la metrou, scrie Adevărul.

„A venit la cinematograf la începutul lunii decembrie de trei ori în şapte zile. Prima data a întrebat cât costă biletele la film, însă nu a avut bani suficienţi să le cumpere. Era însoţită de un bărbat în vârstă de 40 de ani, un om al străzii, iar ea era la fel îmbrăcată ca atunci când a comis crima de metrou”, a spus femeia. 

„A doua oară au venit şi au cumpărat bilete la filmul «Crima din Orient Expres», iar ulterior aceasta a revenit, s-a uitat pe afişe şi a plecat. Era dezaxată şi cu privirea pierdută. Nu căuta ceva anume. Nu mi-a venit să cred că am stat faţă în faţă cu o criminală“, a povestit femeia care le-a vândut biletele la film.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×