Criminala de la metrou s-a ales cu încă un dosar penal! „Vă omor!”

Criminala de la metrou s-a ales cu încă un dosar penal! „Vă omor!”

Magdalena Şerban, femeia care a aruncat în faţa metroului o tânără, are un comportament agresiv şi în spatele gratiilor. Criminala de la metrou a atacat trei gardience în puşcărie.

Aceasta ar fi rupt şi spart tot ce a găsit în celula de la Spitalul-penitenciar Jilava. Din fericire, toată scena ce se putea termina într-una sângeroasă s-a terminat în scurt timp.

Criminala de la metrou, nou dosar după gratii! A ameninţat cu moartea mai multe gardience

În ajutorul gardiencelor atacate au sărit şi alţi angajaţi ai puşcăriei de la marginea Capitalei, acolo unde se află pentru expertiza psihiatrică. Femeia acuzată de omor le-a ameninţat pe gardience cu moartea! Ca urmare a celor întâmplate, ea va fi cercetată şi pentru ultraj.

Procurorii susţin că, pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar, după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×