Criminala de la metrou, Magdalena Șerban, declarații halucinante în fața psihiatrilor!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
06/09/2018, 13:31
Criminala de la metrou, Magdalena Șerban, declarații halucinante în fața psihiatrilor!
Magdalena Serban a facut declaratii halucinante in fata psihiatrilor

Magdalena Șerban, femeia care în urmă cu nouă luni a șocat o țară întreagă, după ce a aruncat în fața metroului o tânără însărcinată, le-a declarat medicilor la ce s-a gândit în acel moment. Imaginile surprinse atunci pe camerele de supraveghere au revoltat mii de oameni.

Magdalena Șerban a declarat că și-a ales victima pentru că semăna cu o persoană care i-a făcut ei rău în trecut. Femeia le-a spus psihiatrilor că în acea perioadă nu mai suporta pe nimeni și că simțea că trebuie să facă rău. A atacat de două ori. Anne-Mary Costache, fostă handbalistă, a reușit să se salveze. La câteva ore distanță, Magdalena Șerban a lovit din nou, iar de data aceasta, victima ei, Alina Ciucu, n-a avut nicio șansă. Criminala de 37 de ani a încercat să își explice faptele în fața psihiatrilor, potrivit libertatea.ro. 

Citește și Criminala de la metrou, încă o victimă! Ce a făcut Magdalena Șerban!

Citește și Răsturnare de situație în crima din pădurea Pacea! Pe cine acuză suspectul principal!

Magdalena Șerban le-a spus medicilor că avea gânduri criminale

”Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni… era să mă-mpingă ea pe mine apoi… se uita că nu aveam eu stare… am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele (…) nu mai aveam dorinţă de a continua”… simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău” … dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana… să ia poliţia firul acţiunilor”, a declarat criminala de la metrou.

Despre prima victimă, Anne-Mary Costache, Magdalena Șerban le-a spus psihiatrilor că: ”Probabil era mai aproape (de ea n.r). Mi-a strigat dacă vreau geanta ei”… „Nu i-am zis nimic când m-am uitat, nu voiam să o împing, atunci aveam inițiativă de disperare şi un moment de panică… nu mai puteam să trec de la o perioadă la alta”.

Magdalena Șerban, declarații halucinante pe Facebook. ”Să vă facă doctorii la operaţie infecţie”

Femeia despre care vorbește Magdalena Șerban este prietena ei din Spania, la care criminala de la metrou a stat în perioada 2015-2017. Criminala de la metrou a mers la poliția din Spania, unde a declarat că prietena ei se face vinovată de ”rele tratamente, instigare la fapte ilicite şi denigrare cu tematică sexuală”, fapte care, în realitate, nu ar fi existat. Magdalena Șerban a fost expertizată pshiatric la Spitalul Penitenciar Jilava. Specialiștii au ajuns la concluzia că femeia suferă de tulburări psihice și că avea discernământ scăzut în momentul comiterii crimei.

Magdalena Şerban se pare că nu putea avea copii, după cum a declarat chiar ea în mai multe mesaje postate pe Facebook, înainte de incidentul de la metrou! Ura pe femeile care aveau copii se vede din cuvintele folosite de femeie în mesajele de pe reţeaua de socializare. Să vă cadă soarta mea pe cap în familia voastră ,la toţi care aţi văzut fotografia mea a organului meu ,vă blestem să-l vedeţi la copiii voştri care o să-i naşteţi wc de femei ce sunteţi din UE”. ”Să le cadă pe cap viaţa mea în familie celor care au copii şi mai fac alţi bebei”, sunt doar două dintre mesajele femeii. ”Să vă facă doctori la operaţie infecţie şi malpraxis. Amin”, mai scria femeia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×