GALERIE FOTO Halloween de coşmar în Japonia! Poliţiştii au găsit nouă cadavre ciopârţite într-un apartament

Filon Stan   
în Hotnews
01/11/2017, 15:42
GALERIE FOTO Halloween de coşmar în Japonia! Poliţiştii au găsit nouă cadavre ciopârţite într-un apartament GALERIE FOTO

Halloween însângerat în Japonia! Poliţia a descoperit nouă cadavre ciopârţite într-un apartament din Zama, localitate din apropiere de Tokyo. Oamenii legii l-au arestat pe bărbatul în vârstă de 27 de ani care deţinea locuinţa respectivă.  Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

La interogatoriu, bărbatul a recunoscut cu dezinvoltură crimele. „I-am ucis şi apoi m-am ocupat puţin de cadavre pentru a ascunde probele”, a declarat bărbatul, identificat ca fiind Takahiro Shiraishi, pentru postul de televiziune nipon NHK. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Criminal în serie arestat în Japonia! „Caut pe cineva care să moară împreună cu mine”

Agenţia de presă Jiji a relatat că Shiraishi a tranşat corpurile victimelor — opt femei şi un bărbat — în baia apartamentului său. Părţi ale corpurilor victimelor au fost descoperite în mai multe frigidere din apartament.

Autorităţile japoneze anchetau dispariţia unei femei în vârstă de 23 de ani şi au descoperit o legătură între aceasta şi tânărul care ocupa apartamentul situat la Zama, în prefectura Kanagawa, la sud-vest de capitala japoneză. Femeia scrisese pe Twitter u mesaj foarte ciudat. „Caut pe cineva care să moară împreună cu mine”, a scris femeia, potrivit publicaţiei Sankei Shimbun, citate de Agerpres.

Se pare că cei doi intraseră în contact prin intermediul unui site cu informaţii despre tendinţele sinucigaşe. O cameră de supraveghere video a captat luni imagini cu Takahiro Shiraishi însoţit de tânăra femeie, a indicat postul de televiziune NHK, citând poliţia japoneză.

Potrivit Kyodo, fratele femeii a contactat poliţia pe 24 octombrie, spunând că sora sa era dispărută din 21 octombrie. Ulterior, el a intrat pe contul de Twitter al acesteia şi a descoperit că că ea schimba mesaje cu Shiraishi.

Închide ×