Crimă terifiantă la Sfântu Gheorghe! Adolescent suspectat că a decupat faţa victimei cu un ciob, apoi a mâncat-o!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
29/11/2017, 11:25
Crimă terifiantă la Sfântu Gheorghe! Adolescent suspectat că a decupat faţa victimei cu un ciob, apoi a mâncat-o!

Caz şocant în Sântu Gheorghe! Un adolescent de 16 ani este principalul suspect pentru uciderea unui tânăr de 21 de ani, crimă care i-a şocat până şi pe criminalişti! Procurorul Andrian Baciu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că tânărul a recunoscut că este consumator de substanţe volatile, respectiv Prenandez, de la vârsta de 7 ani, precum şi faptul că a lovit victima cu un bolovan, spărgându-i capul, i-a decupat faţa cu un ciob de sticlă şi a mâncat o bucată din mandibula acestuia.

„Practic, cadavrul era desfigurat, am identificat victima după amprente (…) Tânărul a declarat că nu regretă nimic, nu are nicio remuşcare şi că şi-ar repeta fapta. A fost arestat pentru 30 de zile, iar azi va fi dus la Spitalul Jilava pentru expertiză psihiatrică”, a declarat procurorul Adrian Baciu.

Crimă şocantă în Sfântu Gheorghe! Criminalul a fost internat în trecut la psihiatrie

El a menţionat că tânărul, care fusese încredinţat spre creştere bunicii, ar fi fost internat în urmă cu câţiva ani la psihiatrie pentru dezintoxicare iar în ultima perioadă a fost văzut în mod frecvent în anturajul unor persoane fără adăpost care trăiesc sub un pod dezafectat peste râul Olt, aflat la intrarea în municipiul Sfântu Gheorghe, unde, de altfel, s-a comis crima.

Victima, un tânăr în vârstă de 21 de ani, era din localitatea Hetea şi vagabonda prin Sfântu Gheorghe, a mai precizat procurorul Adrian Baciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×