Crimă oribilă în Timişoara. O mamă şi-a ucis fetiţa în vârstă de numai patru ani

Ionuţ Cataramă   
in Stiri de ultima ora
14/03/2018, 08:46
Crimă oribilă în Timişoara. O mamă şi-a ucis fetiţa în vârstă de numai patru ani

Bunica fetei i-a alertat pe poliţişti, care au găsit-o pe micuţă înecată în cadă şi cu venele tăiate la ambele mâini. Incidentul s-a petrecut marţi seara, într-o locuinţă din Timişoara. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului se pare că femeia şi-a ucis fetiţa în vârstă de numai patru ani, după ce i-a tăiat venele şi a înecat-o în cadă, scrie tion.ro.

La locul crimei au sosit echipaje SMURD, dar şi pompieri din cadrul ISU. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a salva victima.

Fetiţa se afla acasă doar cu mama ei, o fostă educatoare care renunţase la serviciu pentru a-şi căuta un alt loc de muncă.

Femeia şi-ar fi mărturisit crima, la telefon, unor cunoscuţi, imediat după ce a comis-o, apoi s-a încuiat în casă.

Când au ajuns la adresă, poliţiştii s-au văzut nevoiţi să spargă uşa locuinţei, deoarece femeia, aflată în stare de şoc, nu a deschis.

Sursă: www.romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Cel mai rapid mod de a prepara zacusca de vinete. Sfaturi de la Maria Popa

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.