Crimă în interiorul unei familii în județul Arad. Un angajat al Jandarmeriei Române și-a ucis tatăl, alături de care locuia. Evenimentul tragic a survenit în urma unei altercații. Tribunalul Militar Timișoara a preluat cazul și face cercetări.
Un jandarm din Arad și-a ucis tatăl. Tribunalul militar a preluat cazul
Tragedia din Arad a avut loc în satul Gurba. Jandarmul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, locuia în același imobil cu tatăl său, după ce se despărțise de soție.
Între agresor și tatăl său, în vârstă de 71 de ani, a izbucnit o altercație.
Pe fondul consumului de alcool, cearta dintre cei doi s-a intensificat, iar jandarmul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe părinte în zona toracică, acest lucru provocându-i decesul, anunță aradon.
Crima a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Satul evenimentului tragic, Gurba, aparține de comuna Șicula, de lângă Ineu.
- Cum arăta Corina Caragea la primul jurnal din carieră la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci
- Cum a ajuns Mircea Bravo un vlogger de succes. E surprinzător ce studii are
- Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că a cerut produse gratis de la Cristina Bâtlan: „Îmi permit să-i cer ce vreau eu”
- De ce a lipsit Mario Fresh la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram. Ce mesaj i-a transmis artistul
- Ia-ți prima de meci de la MaxBet! Bonus de bun venit 3 în 1: 1000 lei sport + 444 rotiri gratuite + 50 lei la loterii
Din primele informații, jandarmul acuzat de crimă era detașat la Judecătoria Ineu și, conform sursei citate, era la zi cu testările psihologice.
Tribunalul militar va prelua cazul
Dat fiind faptul că cel acuzat de crimă este angajat în Jandarmeria Română, cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara.
Conform codului de procedură penală din România, Tribunalele militare judecă infracțiunile săvârșite în legătură cu serviciul de către salariații civili din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul de Interne, Ministerul Justiției
De asemenea, acestea mai judecă unele cazuri din Direcția generală a penitenciarelor -, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Informații Externe, Serviciul de Telecomunicații Speciale și Serviciul de Protecție și Pază, cu excepția celor date prin lege în competența altor instanțe.