Cream pierde copilul! Scenariu de coşmar pentru artista acuzată că şi-a răpit băieţelul

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/10/2015, 16:23
Cream pierde copilul! Scenariu de coşmar pentru artista acuzată că şi-a răpit băieţelul GALERIE FOTO

În război cu fostul ei iubit, Cream face eforturi disperate să-şi ţină copilul, cetăţean american, în România. Cream ar putea rămâne însă fără Noah dacă tatăl copilului, Jeremy Lewis, va reuşi să demonstreze că artista a răpit copilul. Potrivit Convenţiei de la Haga care reglementează aspectele privitoare la răpirea unui copil de către unul dintre părinţi(Convention of 25 October 1980 on the Civil Aspects of International Child Abduction, la care România este parte din 1993) dacă Lewis se va adresa autorităţilor americane şi acestea în colaborare cu autorităţile române ar putea obţine de urgenţă întoarcea micuţului în braţele familiei paterne.

Este poate motivul pentru care Cream încearcă să obţină, acum, în România o hotărâre care să-i dea custodia micuţului. Mai mult, să oficializeze situaţia de fapt a micuţului: cetăţean american prin naştere.

Potrivit rudelor fostului ei iubit, Cream ar fi plecat definitiv în România fără acordul lui Jeremy Lewis. „Acesta este nepotul meu, Noah. Claudia Pavel l-a răpit şi a trecut mai bine de un an şi jumătate de când l-am văzut sau auzit. L-a luat pe Noah sub pretextul că merge în România pentru a-şi reînnoi viza şi pentru a-şi vizita familia şi nu s-a mai întors. Fratele meu, Jeremy, tatăl lui Noah, este devastat. Am văzut ce a declarat Claudia presei din România şi totul e o minciună”, mărturisea sora lui Jeremy pe un site de socializare, citată de presa centrală.

„Relaţia noastră este acum perfectă, aşa, la distanţă”

Într-un interviu pentru Antena Stars, Claudia a lăsat să se înţeleagă că s-a întors în ţară după ce ea a fost părăsită de american. „Nu noi decidem pentru viaţa noastră… M-am lăsat în mâinile lui Dumnezeu… De cele mai multe ori viaţa bate filmul. De tatăl lui Noah m-am îndrăgostit prima dată cu adevarat. O să-l iubesc şi o să-l respect toată viaţa. Noi am fost prieteni vreo doi ani. A fost prima oară când mi-am dorit o familie, un copil şi l-am văzut ca pe un posibil soţ. Nu cred că pierzi un bărbat, cred că pleacă singur… Nu-l poţi opri. Ca mamă am făcut totul pentru a nu-mi pierde familia. Cred că noi ne-am întâlnit ca să-l avem pe Noah. Relaţia noastră este acum perfectă, aşa, la distanţă”, spunea Cream.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×