Crater uriaş apărut într-un cartier din Roma! Zeci de oameni au fost evacuaţi!

Filon Stan   
în Galerie foto
15/02/2018, 16:46
Crater uriaş apărut într-un cartier din Roma! Zeci de oameni au fost evacuaţi! GALERIE FOTO

Spaimă uriaşă trăită de locuitorii unui cartier din Roma! Un crater uriaş a apărut miercuri seară în cartierul Balduina din capitala Italiei, mai multe maşini ajungând pe fundul gropii. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Trotuarul de pe strada Livio Andronico a început să se prăbuşească în jurul orei 18:00. Şapte maşini au fost înghiţite în alunecarea de teren iar pompierii au intervenit rapid, evacuând zona. Nimeni nu a fost rănit.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Crater uriaş într-un cartier din Roma! Oamenii au fost evacuaţi!

În ianuarie, în locul unde a apărut acum craterul au fost lucrări la reţelele de apă şi este posibil ca acestea să fie cauza prăbuşirii, spun pompierii, Două blocuri aflate chiar pe buza craterului au fost evacuate miercuri seară, în jur de 60 de locatari fiind duşi la un adăpost.

Unul dintre ei spune că a făcut în mod repetat plângeri la poliţie din cauza infiltraţiilor produse de lucrările de la conductele de apă. Situaţia s-ar fi agravat din cauza traficului greu din zonă.

Închide ×