Crater uriaş apărut într-un cartier din Roma! Zeci de oameni au fost evacuaţi!

Filon Stan   
in Galerie foto
15/02/2018, 16:46
Crater uriaş apărut într-un cartier din Roma! Zeci de oameni au fost evacuaţi! GALERIE FOTO

Spaimă uriaşă trăită de locuitorii unui cartier din Roma! Un crater uriaş a apărut miercuri seară în cartierul Balduina din capitala Italiei, mai multe maşini ajungând pe fundul gropii. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Trotuarul de pe strada Livio Andronico a început să se prăbuşească în jurul orei 18:00. Şapte maşini au fost înghiţite în alunecarea de teren iar pompierii au intervenit rapid, evacuând zona. Nimeni nu a fost rănit.

Crater uriaş într-un cartier din Roma! Oamenii au fost evacuaţi!

În ianuarie, în locul unde a apărut acum craterul au fost lucrări la reţelele de apă şi este posibil ca acestea să fie cauza prăbuşirii, spun pompierii, Două blocuri aflate chiar pe buza craterului au fost evacuate miercuri seară, în jur de 60 de locatari fiind duşi la un adăpost.

Unul dintre ei spune că a făcut în mod repetat plângeri la poliţie din cauza infiltraţiilor produse de lucrările de la conductele de apă. Situaţia s-ar fi agravat din cauza traficului greu din zonă.

Ştirea MOMENTULUI

Horoscop zilnic 18 iulie 2018. Zodiile pentru care se ivesc șanse de naratat

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.