Cosmin Cernat va prezenta FanArena, o emisiune despre Survivor, la Kanal D. Talk-show-ul va debuta luni, 27 ianuarie

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/01/2020, 16:04
Cosmin Cernat va prezenta FanArena, o emisiune despre Survivor, la Kanal D. Talk-show-ul va debuta luni, 27 ianuarie
Cosmin Cernat se întoarce la Kanal D. Sursa foto: captură Teo Show

Cosmin Cernat se întoarce la Kanal D, unde va prezenta emisiunea FanArena, începând de luni, 27 ianuarie. În emisiunea care va fi difuzată lunea și marțea acesta va dezbate concursul Survivor la cârma căruia se află Dan Cruceru.

Cosmin Cernat va prezenta FanArena de luni, 27 ianuarie 2020

După ce timp de luni bune s-a speculat că fostul prezentator al emisiunii Exatlon nu va mai apărea pe micul ecran, cel puțin nu la Kanal D, turcii au schimbat macazul și i-au dat pe mână producția pe care o prezentau în trecut Ilinca Vandici și Lili Sandu.

Emisiunea va începe de la ora 23:00, imediat după Survivor România. Cernat îi va avea ca invitați pe foștii concurenți de la Exatlon și, rând pe rând, pe cei care vor fi eliminați din actualul concurs.

Foștii concurenți vor comenta ce se întâmplă în Republica Dominicană

„E o competiție extrem de dură, care va oferi, cu siguranță, surprize uriașe, pe parcursul difuzării emisiunii. Toți concurenții vor trece prin momente de cumpănă, dar și prin momente de bucurie extraordinară. Îi vom însoți și noi, de acasă, și vom încerca să le înțelegem reacțiile, momentele de slăbiciune, și ne vom bucura de victoriile lor”, a spus Cernat pentru kanald.ro.

„Aștept cu nerăbdare să înceapă emisiunea și să disecăm firele poveștilor ce se tes în Republica Dominicană, la . Există un interes extraordinar în ceea ce privește această competiție și experiența trăită de concurenți acolo”, a mai declarat Cernat.

„Vom afla ce se ascunde în spatele evoluțiilor, reacțiilor, replicilor pe care le urmăriți pe micile ecrane, vom încerca să descoperim resorturile intime ale unor evenimente petrecute la Survivor România”, a completat prezentatorul.

În competiția sportivă de la Kanal D s-au înscris o serie de vedete cunoscute printre care Cristina Șișcanu, Ruby, Elena Ionescu ex-Mandinga, Lino Golden și Andi de la Insula iubirii. Ca la Exatlon, concurenții sunt împărțiți pe două echipe: faimoși versus războinici.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×