Coronavirusul „i-a venit de hac” până și lui James Bond! Turneul chinez pentru lansarea ultimului film cu Daniel Craig în rolul agentului 007, anulat din cauza bacteriei ucigașe

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
17/02/2020, 12:13
Coronavirusul „i-a venit de hac” până și lui James Bond! Turneul chinez pentru lansarea ultimului film cu Daniel Craig în rolul agentului 007, anulat din cauza bacteriei ucigașe
James Bond, filmul preferat al românilor în luna martie. Sursa foto: hepta.ro

Coronavirusul chinezesc, noul agent patogen descoperit pentru prima dată la Wuhan, a făcut nenumărate victime la nivel global, iar situația tinde să se înrăutățească pe zi ce trece, mai ales că nu există încă un vaccin care să pună capăt epidemiei. Nici măcar James Bond nu ne mai poate salva, deși are suficientă „experiență” când vine vorba de stoparea unor bacterii ucigașe care amenință întreaga omenire.

James Bond fuge din calea coronavirusului. Daniel Craig nu va mai merge în China pentru turneul de lansare al noului său film

Ei bine, vestitul spion al Serviciilor Secrete Britanice preferă să stea cât mai departe de locurile în care virusul face victime pe bandă rulantă. Sau cel puțin așa procedează Daniel Craig, nimeni-altul decât actorul care îi dă viață iconicului personaj ce se bucură de milioane de fani în toate colțurile lumii.

Fiind vorba despre ultimul film al său în pielea agentului 007, megastarul englez a decis să-și anuleze vizita programată în următoarea perioadă în China, ca parte a turneului de promovare a peliculei ce va avea lansarea oficială în luna aprilie a acestui an.

După atâtea bătălii cu unii dintre cei mai periculoși răufăcători, „bătrânul” Bond își dorește să se bucure de pensie în liniște, astfel că nu va încerca să pună capăt epidemiei de coronavirus, lăsând totul în seama autorităților.

No Time To Die, filmul prin care Daniel Craig își ia rămas bun de la James Bond

Programat să ruleze în cinematografele din țara noastră începând cu data de 10 aprilie 2020, No Time To Die se anunță a fi cel mai bun film din seria care îl are în centru pe cel mai îndrăgit agent secret al serviciilor britanice. Asta pentru că Daniel Craig vrea să își ia rămas bun în stil mare de la personajul căruia i-a dat viață încă din 2006.

Chiar dacă Bond a ieșit la pensie, nu va avea parte, cel puțin pentru moment, de viața liniștită la care tânjește cu atâta ardoare. Felix Leiter, vechiul prieten din CIA, are nevoie de serviciile sale, iar agentul 007 nu stă foarte mult pe gânduri și îi sare în ajutor.

Așa se face că eroul nostru ajunge pe urmele unui răufăcător misterios (jucat de Rami Malek, nimeni-altul decât actorul care a impresionat anul trecut în rolul legendarului solist al trupei Queen, Freddie Mercury) în mâinile căruia se află o tehnologie pe cât de inovatoare, pe atât de periculoasă.

Și nu o va folosi în scopuri tocmai bune, așa că Bond trebuie să intervină de urgență. Efecte speciale, răsturnări de situație, cascadorii care te vor lăsa cu gura căscată, dar și o nouă poveste de dragoste (doar știm cu toții că nicio femeie frumoasă nu îi poate rezista lui James Bond), toate acestea sunt ingredientele care promit să transforme ultimul film cu Daniel Craig într-un adevărat blockbuster al seriei.

Billie Eilish, pe coloana sonoră a ultimului film cu Daniel Craig în rolul lui James Bond

Pentru a face ca așteptarea să fie mai ușor de suportat, producătorii filmului No Time to Die au dezvăluit numele celui care va interpreta melodia cu același nume. După Tina Turner, Adele, Sam Smith și alte câteva nume grele ale scenei internaționale, a venit rândul lui Billie Eilish să își facă loc pe coloana sonoră a unui film cu 007. Și nu oricare, pentru că vorbim despre ultima peliculă cu Daniel Craig în rolul vestitului agent secret.

Melodia a fost deja lansată și se bucură de un real succes pe  Youtube, chiar dacă mulți dintre cei care au ascultat-o sunt de părere că seamănă izbitor cu piesa interpretată de Adele pentru Skyfall. Știm că sunteți nerăbdători să dați play videoclipului de mai sus, așa că nu ne rămâne decât să vă urăm audiție plăcută.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×