Coronavirus a omorât 3 membri ai unei familii după o masă în New Jersey. Alți 3 se află în stare critică

Flaviu Popa   
în Stiri de ultima ora
19/03/2020, 20:31
Coronavirus a omorât 3 membri ai unei familii după o masă în New Jersey. Alți 3 se află în stare critică
Grace Fusco, alături de fiica sa. Foto: Globintel

Situație dramatică în New Jersey, SUA. O familie a fost decimată de coronavirus, după ce o femeie împreună cu cei șapte urmași ai săi au luat boala în urma unei mese în familie.

O familie din SUA, decimată de coronavirus

Conform CNN, Grace Fusco, în vârstă de 73 de ani, s-a îmbolnăvit de coronavirus în urma unei mese în familie unde au participat și cei șapte fii și fiice pe care îi avea.

Pe lângă femeie, au decedat fiul cel mare, fiica cea mică (55 de ani), iar trei dintre urmași sunt în stare critică la terapie intensivă.

Conform CNN, alte 20 de rude ale familiei sunt în carantină în acest moment. Situația dramatică a fost dezvăluită de rudele care au supraviețuit. Aparent, femeia nu a știut că și-a pierdut copiii în urma bolii și s-a stins fără să afle că a rămas fără urmași.

Fiica lui Grace Fusco, Rita Fusco Jackson, a murit vineri, 13 martie. La scurt timp, familia a aflat că avea coronavirus. Fiul femeii, Carmine Fusco, a murit cu puține minute înainte de mama sa. Femeia era la terapie intensivă și nu a mai știut niciodată ce s-a întâmplat.

În New Jersey există în acest moment 427 de persoane infectate cu coronavirus și au fost înregistrate 5 decese.

Conform specialiștilor, criza de sănătate va dura cel puțin 12 luni, astfel că Donald Trump a anunțat un ajutor fără precedent de 1000 de miliarde de dolari acordat populației și firmelor.

La nivel mondial au fost înregistrate momentan 237,172 de cazuri de coronavirus și 9,835 de decese. În SUA au fost înregistrate 11,355 de cazuri și 171 de decese.

În ultima perioadă, statisticile au devenit o simplă dată într-un tabel, în condițiile în care tot mai mulți specialiști recunosc că numărul real al infectaților este de obicei de 10 ori mai mare decât cifra înregistrată oficial.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×