Cornel Galeș trebuia să fie azi la Tribunalul București, în procesul cu băieții Ilenei Ciuculete

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/12/2019, 16:42
Cornel Galeș trebuia să fie azi la Tribunalul București, în procesul cu băieții Ilenei Ciuculete
Cornel Galeș trebuia să fie prezent azi în fața judecătorilor de la Tribunalul București. Sursa foto: click.ro

Cornel Galeș trebuia să fie citat astăzi la Tribunalul București, în procesul cu băieții Ilenei Ciuculete. Fostul soț al regretatei cântărețe nu are liniște nici după ce a murit, iar judecătorii nu au putut face altceva decât să consemne absența bărbatului.

Cornel Galeș trebuia să fie prezent la tribunal azi

Fostul soț al Ilenei Ciuculete, care s-a judecat pe averea lăsată de interpreta de muzică populară cu Mugur și Cristian Sfetcu, băieții artistei, a cerut ajutor în mod public în apelul pe care îl avea în instanță.

Solicitarea lui Galeș a fost respinsă de judecătorii de la Tribunalul București în luna septembrie, dar Cornel nu s-a lăsat și a formulat, prin reprezentantul său legal, din Spania, o reexaminare a deciziei.

Noi amănunte despre accidentul în care a murit Galeș

Judecătorii urmau să se pronunțe asupra apelului făcut astăzi, însă Galeș nu a avut cum să ajungă în fața magistraților, căci acum este pe cealaltă lume.

Dacă ieșea triumfător din procesul cu Mugurel și Cristi, Cornel Galeș putea să fie scutit de o parte din taxa de timbru, căci el a pierdut deja procesul pe fond. Galeș trebuia să le achite celor doi băieți în jur de 70.000 de euro, notează wowbiz.ro.

Unul dintre amicii lui Galeș a făcut noi declarații despre accidentul din Spania, de pe 30 noiembrie, în care impresarul a încetat din viață.

„A făcut un sens giratoriu şi acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat. S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta. Impactul a fost devastator pentru el”, a spus un apropiat de-ai lui Galeș, notează sursa mai sus amintită.

„A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai”, a mai povestit sursa celor de la Wowbiz.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×