Corina, SHOW incendiar la gala MMA! A apărut pe scenă în cel mai mulat costum posibil! Ce s-a văzut cînd a început dansul!

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
16/12/2015, 00:00
Corina, SHOW incendiar la gala MMA! A apărut pe scenă în cel mai mulat costum posibil! Ce s-a văzut cînd a început dansul!GALERIE FOTO

Corina a facut un show de zile mari la gala MMA, acolo unde i-a infierbantat pe barbati. Cantareata a aparut pe scena intr-o tinuta extrem de sexy, iar barbatii care se aflau in sala au luat “foc”.

Corina si dansatoarele ei au ridicat luni seara publicul in picioare, iar barbatii au inceput sa se holbeze la formele acestora. Si aveau la ce sa se uite.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Corina era mulata toata, iar, in anumite zone ale corpului, hainele ii scoteau in evidenta formele obraznice. In momentul in care cantareata si dansatoarele ei au inceput sa se unduiasca si sa se cabreze, au fost aplaudate la scena deschisa.

Corina a facut un spectacol de exceptie, iar, la final, a multumit publicului.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×