Corina Chiriac, la ceas aniversar! Artista a împlinit 70 de ani şi şi-a făcut cadou un album

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/10/2019, 11:07
Corina Chiriac, la ceas aniversar! Artista a împlinit 70 de ani şi şi-a făcut cadou un album
Corina Chiriac împlinește azi 70 de ani de viață, 50 de carieră. Sursa foto: unica.ro

Corina Chiriac a împlinit astăzi vârsta de 70 de ani. Cântăreața și-a făcut un cadou special, un album, căci tot azi muziciana încununează 50 de ani de carieră de succes. Albumul pe care artista îl lansează cuprinde 40 din melodiile sale cu care a cucerit România, însă piesele sunt reorchestrate, iar vocea de pe album este cea de acum a artistei.

Corina Chiriac, 50 de ani de carieră

Corina s-a decis să pătrundă și în mediul online. De azi, cântăreața își va lansa și site-ul corinachiriac.com, unde fanii vor fi la curent cu toate evenimentele interpretei de muzică ușoară și cu ultimele noutăți din cariera ei, nu neapărat legate de muzică. Vedeta va posta fotografii de colecți și videoclipuri pe care nu le-a văzut nimeni până acum.

Corina a debutat în anul 1965 la Casa de cultură a studenților Griogore Prioteasa din București, în concursul „Debuturi”. Puțini știu că muziciana are și veleități de actriță. La scurt timp după ce și-a dat seama că vrea să facă muzică toată viața, Corina a început să descopere și teatrul. A participat cu un rol secundar la Teatrul de Comedie în piesa „Sfântul”, de Eugen Barbu.

O artistă desăvârșită care merită tot respectul nostru

Anul de glorie, cel în care Corina a știut cel mai bine că locul ei pe scenă este unul valoros a fost 1970, când, în cadrul competiției muzicale Steaua fără nume a luat 10 pe linie pentru interpretările sale. De la aceste momente ale începuturilor, Corina își amintește cu siguranță ca și cum ar fi fost ieri. 50 de ani de muzică și de spectacole teatrele plus emisiuni de televiziune nu sunt de ici, de colo, fapt pentru care cântăreața merită toată stima noastră!

Printre cele mai cunoscute șlagăre interpretate de Corina Chiriac se numără „Inimă nu fi de piatră”, „Nu te enerva”, „Opriți timpul”, „Vino iubire înapoi” sau „Unde erai?”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×