Corina Caragea, vacanţă exotică. Cum şi-a petrecut concediul

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/08/2015, 19:26
Corina Caragea, vacanţă exotică. Cum şi-a petrecut concediul GALERIE FOTO

Corina Caragea, prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro tv, este pasionată de călătorii. După multe locuri de vis pe care le-a vizitat anul acesta, Corina şi-a luat câteva zile libere pentru a merge în celalalt capăt al lumii, făcând cunoştinţă cu un alt tip de civilizaţie.

Singapore şi Bali au fost destinaţiile alese de vedeta PRO TV pentru această vacanţă, iar aşteptările ei au fost întrecute. Locurile vizitate şi atmosfera de acolo au încărcat-o pe Corina cu energie pozitivă şi amintiri de neuitat.

Culisele divorţului Antoniei. Cîţi bani trebuie să plătească pentru a fi iar liberă

Ultima oră! LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat! 

Singapore a impresionat-o pe Corina prin civilizaţie şi regulile stricte care pun în mişcare un asemenea oraş:
„Vacanţa mea a fost împărţită în două: prima parte – Singapore şi a doua – Bali. Total opuse. Singapore este un oraş SF, cu o curăţenie pe străzi de îţi vine să te descalţi, cu infrastructură de nota 10, cu mulţi zgârie nori, un New York parcă în viitor, dar cu reguli foarte stricte. Totul este foarte bine pus la punct. Am fost la cea mai frumoasă Grădină Zoologică din lume, dar şi la Grădina Botanică, acolo unde au separat o zonă specială pentru un colţ de paradis – cel rezervat Orhideelor. Nu am ratat nici China Town şi Little India, unde păşeşti în altă lume, plină de culoare, arome, mâncăruri tradiţionale!”.

ATENŢIE ROM NI! Avertisment de ultimă oră din partea autorităţilor! ÎNŞELĂCIUNEA ASTA face prăpăd pe internet!  NU DESCHIDEŢI MAILUL care VĂ FURĂ banii din conturi!

Bali a impresionat-o pe Corina prin bunătatea oamenilor şi frumuseţea naturii: „Partea mai aproape de sufletul meu a fost Bali. Insula Bali are cea mai importantă resursă: nu petrol, nu aur, ci oamenii! Mulţi sunt săraci, însă bogăţia sufletului lor depăşeşte numărul bancnotelor de orice tip. Balinezii au un mod special de a te face să te simţi incredibil ca oaspete al lor. Te întorci din Bali cu impresia că o bucăţică din suflet ţi-a rămas la acei oameni zâmbitori şi buni. De la temple scăldate în apele Oceanului Indian, care mi-a oferit apusuri de neuitat, la orezării, plaje şi mâncare incredibilă, Bali m-a cucerit şi m-a făcut să îmi promit că mă voi întoarce cândva!”.

CLICK PE POZE SUS IN GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI DIN CONCEDIUL CORINEI CARAGEA

 

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×