Kim Jong-un, prima ţintă a Coreei de Sud! Trupele speciale, pe urmele sale!

Filon Stan   
în Hotnews
31/08/2017, 00:00
Kim Jong-un, prima ţintă a Coreei de Sud! Trupele speciale, pe urmele sale!

Coreea de Sud şi-a făcut planul, în caz de răboi cu vecinii din Coreea de Nord. Forţe speciale vor fi infiltrate peste graniţă pentru a găsi locaţia în care se află liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, dar şi apropiaţii săi.

În cazul izbucnirii unui război, aceştia vor fi primii eliminaţi de trupele speciale ale Coreei de Sud, scrie The Telegraph.

Proiectul este parte a modificărilor aduse noii strategii a Seulului de răspuns în cazul unui război între Coreea de Sud si Coreea de Nord.

Spionii au un plan destul de greu. Trebuie să identifice peste 1.000 de ţinte primare în Coreea de Nord pentru a fi eliminate cu rachete şi armament ghidat de laser. Armele nucleare şi unităţile de lansare de rachete ale regimului Kim Jong-un ocupă şi ele un loc primar pe lista trupelor de elită.

De asemenea, armata a fost însărcinată cu antrenarea de unităţi cu forţe speciale care să fie infiltrate în Phenian cu scopul de a-i elimina pe principalii membri ai regimului, inclusiv pe Kim Jong-un.

Regimul Kim Jong-un a lansat marţi dimineaţă o rachetă care a survolat Japonia la altitudinea de 550 de kilometri, înainte de a cădea în Oceanul Pacific.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a condamnat dur testul balistic nord-coreean, avertizând că analizează „toate opţiunile”.

Sursa: hotnews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×