Kim Jong-un schimbă tonul! Vrea negocieri cu SUA pentru stabilirea unor „garanţii de securitate”

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
08/12/2017, 16:40
Kim Jong-un schimbă tonul! Vrea negocieri cu SUA pentru stabilirea unor „garanţii de securitate”

Kim Jong-un schimbă tonul în faţa Statelor Unite ale Americii! Administraţia din Coreea de Nord doreşte chiar negocieri directe cu Statele Unite pentru stabilirea unor „garanţii de securitate”, i-a transmis ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, secretarului de Stat american, Rex Tillerson.

Serghei Lavrov şi Rex Tillerson s-au întâlnit joi, la Viena, cu ocazia reuniunii Consiliului Ministerial al Organizaţiei pentru Securitate şi Securitate în Europa (OSCE). Serghei Lavrov i-a transmis şefului diplomaţiei americane că Administraţia Kim Jong-Un vrea negocieri directe cu Statele Unite pentru stabilirea unor „garanţii de securitate”, informează agenţia RIA Novosti.

Coreea de Nord vrea să negocieze cu SAU „garanţii de securitate”

„Şefii diplomaţiilor din Rusia şi Statele Unite au fost de acord că Phenianul trebuie să respecte cu stricteţe rezoluţiile Consiliului de Securitate ONU”, a transmis Ministerul rus de Externe.

„În altă ordine de idei, cele două părţi au discutat modalităţi de oprire a războiului civil din Siria prin implicarea tuturor forţelor politice într-un proces de negociere (…) în paralel cu eforturile de înfrângere a organizaţiilor teroriste”, adaugă Ministerul rus de Externe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×