Coreea de Nord ameninţă Coreea de Sud cu o „mare de foc“

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/08/2015, 16:44
Coreea de Nord ameninţă Coreea de Sud cu o „mare de foc“

Phenianul a ameninţat că va răspunde prin forţă şi va transforma Coreea de Sud într-o „mare de foc“, după ce materiale de propagandă au fost transportate vineri cu ajutorul unor baloane peste graniţa tensionată dintre cele două ţări.

„Forţele marionete nu ar trebui să uite nicio clipă că întreaga Coree de Sud s-ar putea transforma într-o mare de foc din cauza operaţiunilor nesăbuite de distribuire a manifestelor“, a afirmat armata nord-coreeană, relatează DPA în pagina electronică.

CUTREMUR în lumea mondenă!!! Două SUPER VEDETE, prinse în FLAGRANT in timp ce faceau SEX IN APA!!! Galerie FOTO. Imaginile EXPLICITE!!!

„Există o limită pentru răbdarea soldaţilor“ nord-coreeni, a adăugat armata.

Comunicatul a acuzat grupul de activişti sud-coreeni Vocea Martirilor pentru ultimul transport de manifeste, realizat cu ajutorul baloanelor, potrivit agenţiei Yonhap.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

Alte organizaţii conservatoare au trimis de asemenea baloane în zonele de graniţă din provinciile Gyeonggi şi Gangwon, luna trecută, a adăugat comunicatul.

Dezertori nord-coreeni şi alţi activişti din sud au afirmat că s-au alăturat de asemenea operaţiunii de propagandă.

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

Phenianul a afirmat că aceste acţiuni se desfăşoară cu „acordul tacit al regimului şi armatei sud-coreene“.

Sursă: www.romanialibera.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×