Copilul care s-a născut cu o inimă în frunte. Ce s-a întâmplat cu el când a împlinit 4 anișori – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/04/2020, 12:53
Copilul care s-a născut cu o inimă în frunte. Ce s-a întâmplat cu el când a împlinit 4 anișori – Video
Cinar Engin, copilul care s-a născut cu o inimă în frunte. Sursa foto: luckaround.com

Copilul care s-a născut cu o inimă frunte a uimit lumea medicală, iar povestea lui a făcut înconjurul lumii.

Copilul care s-a născut cu o inimă în frunte, adorat de toată lumea

Băiețelul din Turcia pe nume Cinar Engin este un îngeraș, un îngeraș care a venit pe lume cu un semn special, chiar în frunte, în formă de inimă.

Medicii turci au spus că așa ceva nu au văzut în toată cariera lor. Aceștia au mai întâlnit cazuri de bebeluși care s-au născut cu tot felul de semne distinctive, dar niciunul care să aibă o formă de inimă aproape cât fruntea, scrie luckaround.com.

În momentul în care micuțul a împlinit 4 anișori, mama lui a fost de acord să vorbească cu presa despre semnul cu care a venit pe lume Cinar Engin, lămurind misterul.

Femeia a mărturisit pentru presa turcă faptul că îi era cumva teamă să-l scoată afară pentru că răutatea oamenilor este destul de mare și există mulți care se feresc de persoane cu semne atât de speciale, mai ales că în cazul lui este destul de vizibil.

Așa că a decis să își ia inima în piept, iar de la vârsta de 4 anișori (astăzi având deja 5) l-a scos cu căruciorul afară fără să îi mai pese de ce ar putea spune lumea despre băiețelul ei.

„Este un dar de la Dumnezeu”

„Este un dar de la Dumnezeu. Când îl scoatem afară, toți spun că este minunat. Lumea îi zâmbește și îl primește cu căldură”, spun Murat și Ceyda, părinții bebelușului.

Așadar, marea lor teamă nu a fost justificată, căci oamenii reacționează plăcut de fiecare dată când îl văd și vor să își facă poze cu el.

Medicii se așteptau ca inima lui să se modifice sau dispară odată cu creșterea micuțului, însă aceasta continuă să fie prezentă pe frunte.

Părinții i-au făcut un cont de Instagram unde postează imagini cu el, iar băiatul are deja urmăritorii săi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×