Copil de 4 ani, înjunghiat de propria mamă. Tragedia cumplită s-a petrecut în Medgidia

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
28/03/2020, 17:00
Copil de 4 ani, înjunghiat de propria mamă. Tragedia cumplită s-a petrecut în Medgidia
Copil de 4 ani, înjunghiat de propria mamă. Tragedia cumplită s-a petrecut în Medgidia. Sursa foto: Profimediaimages.ro

O fetiță de numai 4 ani din Medgidia a fost înjunghiată în zona abdominală chiar de propria mamă care a lăsat-o agonizând și a fugit de acasă. În cele din urmă suspecta a fost găsită de oamenii legii și urmează să fie cercetată.

O fetiță de 4 ani a fost înjunghiată de mamă, în Medgidia

Cadrele medicale de la Ambulanța Constanța și Poliția municipiului Medgidia au fost solicitate prin apel la numărul de urgență 112, astăzi, 28 martie, în jurul orei 14:30, cu privire la faptul că o fetiță de numai 4 ani a fost înjunghiată de propria mamă.

Fetița a fost rănită în regiunea abdominală și pentru că starea sa de sănătate era una gravă a fost chemat elicopterul SMURD. Micuța a fost dusă de urgență la Spitalul Județean de Urgență Constanța unde va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

„Copilul, în vârstă de 4 ani, are două plăgi prin înjunghiere în regiunea abdominală. A fost transportat de un echipaj SAJ B2 la Spitalul Medgidia de unde a fost preluat de elicopter”, au declarat medicii, relatează replicaonline.ro.

Suspecta, chiar mama fetiței de 4 ani

Mama copilei, cea care a comis fapta abominabilă, a fugit de la locul faptei fiind căutată de polițiști. Oamenii legii au găsit-o în cele din urmă pe Cristina T. pe strada Poporului din Medgidia, aceasta fiind reținută pentru tentativă de omor asupra unui minor.

Polițiștii au pornit o anchetă în acest caz, iar femeia riscă să ajungă ani grei în spatele gratiilor. Suspecta în vârstă de 27 de ani ar putea scăpa nepedepsită în situația în care se demonstrează că are probleme psihice.

Copil de 13 ani, ucis pe fondul alcoolului de un tânăr de 19 ani, în Prahova

Din păcate, cazul nu este singurul petrecut în cazul minorilor înjunghiați. La începutul lunii martie, mai exact pe data de 6, un copil în vârstă de 13 ani a fost înjunghiat de mai multe ori de un tânăr de 19 ani.

Tragedia s-a petrecut pe fondul consumului de băuturi alcoolice în comuna Moara Nouă din județul Prahova. Suspectul a folosit un cuțit cu care și-a lovit victima de aproximativ 20 de ori, leziunile multiple cauzându-i moartea băiatului de 13 ani.

Agresorul în vârstă de 19 ani se pare că și-a ademenit victima în propria locuință, dar polițiștii nu au aflat motivul pentru care cei doi băieți s-au luat la ceartă, mai ales că a existat și o luptă între ei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×