Copiii Nicoletei Luciu, în stare gravă la spital. Ce au păţit cei 4 micuţi ai săi

Iuliana Spirache   
în Hotnews
17/09/2015, 08:54
Copiii Nicoletei Luciu, în stare gravă la spital. Ce au păţit cei 4 micuţi ai săi

Nicoleta Luciu a trecut prin clipe de nedescris, caci cei patru copii ai sai s-au imbolnavit subit chiar in timpul concediului petrecut cu familia in Croatia. Speriata, vedeta a ajuns cu micutii la urgenta, dupa care au fost internati in spital.

Fostul iepuras Playboy si sotul ei, Zsolt Csergo, impreuna cu cativa prieteni, dar si copiii lor au fost plecati pentru o perioada in Croatia, unde ar fi trebuit sa se distreaze, caci vremea le era favorabila.

Surpriza, insa! Cand se asteptau mai putin, cei patru copii ai Nicoletei Luciu s-au imbolnavit, iar cazul, din cate spune vedete, nu a fost singular.

Tripletii si Zsolt Jr. au facut pneumonie acuta si au necesitat internare in spital. Sotul vedetei, afaceristul din Miercurea Ciuc, a sustinut-o in tot acest timp si a lasat deoparte afacerile pentru a-i sta aproape.

„Nu ma gandeam ca se va intampla asta. Erau bine, iar la un moment dat m-am trezit cu ei ca le este rau. M-am speriat foarte tare si ne-am dus la spital la urgente. Acolo, medicii i-au internat imediat. Am stat cu ei o perioada in spital. Acum sunt bine, dar am tras o sperietura. Eram si eu si bonele care aveam grija de ei. Totul s-a intamplat cand eram in Croatia, in urma cu cateva saptamani”, a declarat Nicoleta Luciu, în exclusivitate, pentru Cancan.ro.
Mama a patru copii

Nicoleta Luciu este numita mama eroina, caci a adus pe lume nu unul, nici doi, ci patru copii: un baietel in 2008 si trei tripleti in 2011.

Pe micul Zsolt Jr. l-a adus pe lume intr-o clinica din Ungaria, iar tripletii, doi baiati si o fata, Kim, Kevin si Karoly.
Vedeta tv este casatorita cu tatal copiilor sai, Zsolt Csergo, nu afacerist din Miercurea Ciuc.

Sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×