Copii cu handicap, rupți cu bătaia într-un liceu din Oradea! Video șocant

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/12/2018, 14:48
Copii cu handicap, rupți cu bătaia într-un liceu din Oradea! Video șocant

Într-un liceu din Oradea a avut loc un incident violent. Duminică dimineață, 9 noiembrie, a fost postat pe o rețea de socializare o înregistrare video în care se poate observa o bătaie între mai mulți adolescenți. Autorul postării afirmă că imaginile au fost surprinse pe holurile liceului tehnologic special numărul 1, însă nu a precizat și când a avut loc incidentul.

În videoclip se observă cum un tânăr îl lovește cu palmele, pumnii și picioarele pe un alt coleg, care era deja căzut la podea. Toate s-au întâmplat sub privirile mai multor adolescenți, dintre care unul este și el întins pe podea.

Într-un liceu din Oradea, un copil cu handicap a fost rupt cu bătaia!

În timpul în care băiat deja căzut era pălmuit, agresorul îl întreba: ”Mă înjuri mă, de maică?”. La un moment dat, atacatorul își strânde de gât victima și o eliberează doar în momentul în care intervin ceilalți adolescenți din jur strigând: ”Bă, îl omori! Vă omorâți!”

Și, cu toate că lupta se consuma în continuare, iar ceilalți priveau răzând, cel care a filmat episodul violent a intervenit, timp în care băiatul agresat a reușit să se ridice. Ulterior, acesta a încercat să-l lovească pe cel care l-a rănit în mod repetat, în cele din urmă primind din nou câteva lovituri.

Se pot omor copii în școlile speciale nici pedagogi nici profesori asa se înrolat în bihor la. Liceu tehnologic special nr.1 oradea nimeni nu ea masuri

Gepostet von Ionut Abrudan am Samstag, 8. Dezember 2018

În urma episodului violent, IȘJ s-a autosesizat!

Înregistrarea video se încheie cu adolescentul bătut, fiind fugărit pe culoarele liceului de mai mulți tineri. Cel care a dezvăluit lumii momentul violent, prin intermediul internetului, a urmat cursurile liceului tehnologic Ioan Bococi din Oradea, iar meseria lui ar fi de cotrolor de tramvai. Acesta nu știe cine a înregistrat imaginile și când au fost ele făcute, însă precizează că pedagogii și profesorii nu iau măsuri, ba chiar spune că ”se pot omorî copii în școlile speciale”.

În legătură cu rezolvarea acestui caz, Inspectoratul Școlar Județean s-a autosesizat, iar luni, 10 decembrie, o echipă de inspectori va trece la treabă. ” IŞJ nu a primit nicio sesizare sau vreo informare de la unitatea de învăţământ în acest caz. Ne-am autosesizat şi luni o echipă de inspectori va verifica informaţiile din spaţiul public şi faptele surprinse în video, inclusiv cu identificarea celor implicaţi”, a declarat Claudiu Damian, purtătorul de cuvânt al IȘJ Bihor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×