Continuă specula pe internet. La ce preț a fost scoasă la vânzare o pâine pe OLX

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/03/2020, 15:12
Continuă specula pe internet. La ce preț a fost scoasă la vânzare o pâine pe OLX
Pâine scoasă la vânzare pe OLX cu 20 de lei. Sursa foto: OLX

Continuă specula pe internet. Românii profită de situația în care ne aflăm de mai bine de două săptămâni și vând aproape orice în mediul virtual, la prețuri exagerate.

Pâine de 20 de lei pe OLX

De la celebrele măști de protecție scoase la vânzare pe anumite site-uri la prețuri exorbitante, până la dezinfectanți, oamenii vor să facă profit oricum, fără nicio scrupulă.

Astfel se face că pe site-ul OLX s-a pus la vânzare chiar și pâine, și nu orice fel de pâine, ci una cu maia. Prețul unei simple pâini a ajuns să coste pe perioada de pandemie 20 de lei, după cum veți putea vedea mai jos.

Ministrul Agriculturii nu e de acord cu specula

Persoana care a pus anunțul livrează pâine în București și județul Ilfov și se laudă că livrează și anumite tipuri de mâncare celor care nu vor să iasă la cumpărături ori s-ar afla în izolare.

În contextul pâinii vândute pe OLX, nu se știe în ce măsură poate interveni Ministerul Agriculturii, care a vorbit până acum doar de specula pe care o fac marii comercianți ori, în acest caz, vorbim despre un caz particular.

„Dacă ne uităm şi analizăm situaţia pe care o avem aici, imediat, în data de 17, preţurile au crescut brusc la aproape toate aceste produse de bază, dar constatăm că în data de 19 şi în data de 24, majoritatea dintre aceste preţuri, mai puţin mărfurile care vin din import, au revenit la valorile iniţiale. Diferenţe foarte, foarte mici. Asta mă refer la marii retaileri”, a declarat recent ministrul Agriculturii, Adrian Oros, potrivit agerpres.ro.

paine olx
Acesta este anunțul postat pe 28 martie pe OLX
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×