Contagiosul zîmbet al lui Gyuri Pascu a rămas o simplă amintire! Imagini care vor întrista o ţară întreagă!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/03/2016, 10:58
Contagiosul zîmbet al lui Gyuri Pascu a rămas o simplă amintire! Imagini care vor întrista o ţară întreagă! GALERIE FOTO

Celebrul actor Ioan Gyuri Pascu, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987, nu ne mai încântă cu zâmbetul lui contagios, nici cu glumele sale, acum faţa lui este plină de tristeţe şi dezamăgiri.

Gyuri, iubitor de teatru, muzică…şi Yoga

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gyuri Pascu, pe lângă pasiunea lui pentru actorie, iubeşte la fel de mult şi muzica, abordând diverse stiluri de pop, rock, bluess şi reggae.

La vârsta de patruzeci de ani, Pascu a început să publice cărţi care tratează teme spirituale. ‘’Trebuie să înţelegem că menirea noastră, drumul nostru pe pământ, este de a reface legătura cu Divinitatea, cu Dumnezeu.”, declara actorul în 2007.

În aprilie 2010, Pascu şi-a atras critica mass-mediei, pentru că a fost de acord să participe la Timişoara, la una din şedinţele de Yoga ale grupării conduse de Gregorian Bivolaru: „Oamenii ăia nu mi-au făcut rău şi nu am de ce să fug de ei’’.

Surprins în mijlocul zilei trist şi îngândurat

Problemele personale, de sănătate, dar şi cele profesionale şi-au pus amprenta pe celebrul artist care ne făcea mai vesele serile când apărea pe micul ecran.

Deşi recent spunea că în ultimul timp ‘’zâmbeşte mai amărui’’, paparazzi CANCAN.RO l-au surprins pe celebrul actor…fără zâmbet. Contagiosul râs al lui Gyuri Pascu, se pare că a rămas doar o amintire.
Actorul are doar un singur regret, că nu a făcut destul film: ‘’Dacă am un regret, este că nu am făcut destul film pentru cât aş fi făcut eu”.

După ce a divorţat de soţia sa, Pascu a suferit un infarct

Actorul a decis să divorţeze de soţia sa, după 17 ani de căsătorie, despărţirea fiind una de comun acord. Motivul separării nu este însă infidelitatea, violenţa sau clasicul „nepotrivire de caracter”.

„Am greşit mult, aş schimba chiar chestia asta cu posesivitatea. O controlam fără să-mi dau seama cu telefoane şi aş fi vrut o comunicare mai deschisă când erau momentele de criză”, declara actorul.

În plus, artistul a mărturisit că amondoi simţeau nevoia unei schimbări în viaţa lor, fiica lor reuşind să le dea o lecţie amândurora. „Pentru noi a fost greu, pentru ea a fost mai uşor. Ne-a dat o lecţie de înţelepciune din punctul ăsta de vedere, a fost un şoc pentru noi”, spune Ioan Gyuri Pascu.

La sfârşitul anului 2010, Pascu a suferit un atac cerebral şi s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucureşti. Presa a speculat că atacul s-a datorat stresului care a urmat divorţului, deşi Pascu a menţionat că despărţirea a fost una amiabilă.Ca urmare a infarctului, s-a lăsat de băuturi alcoolice.

În anul 2011 a fost eliminat din echipa divertiştilor

În timp ce actorii care au apărut în Servicul Român de Comedie rămân, se pare, la Pro Tv, cei din Land of Jokes se redenumesc Distractis şi s-au dus la TVR.

Despre motivele despărţirii artistul spunea că: „întotdeauna în planul material există orgolii. Probabil a fost cauzată de un conglomerat de mândrie, orgoliu, tradiţionalism, invidie, teamă sau sentiment de vinovăţie. Sunt lucrurile mărunte care ne pierd pe noi. Eu cred că nu se ajungea aici dacă era mai multă comunicare şi adevăr. Pentru că fiecare gândea ceva, dar nu spunea.’’

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×