Consuelo se PLICTISEŞTE în Franţa fără Mutu. Vezi cum îşi umple timpul

Mircea Dominte   
în Liga 1
08/02/2014, 09:41
Consuelo se PLICTISEŞTE în Franţa fără Mutu. Vezi cum îşi umple timpul

Ramasa singura in Franta dupa ce sotul ei, Adrian Mutu, a plecat de la Ajaccio si s-a transferat in Romania, la Petrolul Ploiesti, Consuelo Matos isi face de cap cu alta persoana. Nu este vorba de un alt barbat, ci de o femeie!

In timp ce „Briliantul” isi rupe picioarele in cantonamentele „lupilor galbeni”, frumoasa lui nevasta, ramasa singura in Corsica, isi omoara singuratatea in compania fetelor.

Vineri, focoasa bruneta originara din Republica Dominicana a postat o fotografie pe retelele de socializare in care apare alaturi de cea mai buna prietena a ei, creatoarea de moda Alex Hamdan. Totodata, Consuelo Matos a postat o frumoasa declaratie de dragoste amicei ei: „Exista oameni care te aud spunand o mie de cuvinte si tot nu te inteleg. Si mai sunt unii oameni care te inteleg fara sa rostesti o vorba. Te iubesc, sora mea de suflet„.

Impresionata de cuvintele prietenei ei, Alex i-a raspuns sotiei lui Mutu cu aceeasi moneda. „Te iubesc, Consuelo! Esti prietena mea cea mai buna, sora mea de suflet„, a scris creatoarea de moda.

Se muta in Romania!

Adrian Mutu a revenit in Romania in ianuarie, in momentul in care a semnat cu Petrolul un contract valabil un an si jumatate. Desi are locul de munca in Ploiesti, fostul „decar” al echipei nationale locuieste in Bucuresti, inchiriindu-si o vila in zona Herastrau. Sotia lui, Consuelo Matos, impreuna cu cele doua fetite ale „Briliantului”, vor veni in Romania, cel mai probabil, in decursul acestei luni.

Sursa: cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×