Consuelo nu mai este singură! S-a cuplat cu un milionar american!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/03/2015, 15:35
Consuelo nu mai este singură! S-a cuplat cu un milionar american!

CANCAN.ro va dezvaluia miercuri faptul ca Adrian Mutu si sotia sa au divortat de mai bine de un an. Daca fotbalistul si-a refacut viata cu o pustoaica de 19 ani, Consuelo si-a gasit si ea linistea in bratele unui american putred de bogat.

Numele lui Adrian Mutu este de cateva saptamani pe buzele tuturor, atat prin prisma faptului ca si-a asumat relatia cu fotomodelul de 19 ani, Sandra Bachici, dar si dupa dezvaluirile facute de Bianca Dragusanu. Mai exact, roscata a marturisit in ultimul numar al revistei Ciao! faptul ca fost amanta lui Mutu timp de un an si jumatate, in perioada 2009-2011. De atunci, apropiatii, dar si fanii, au inceput sa il judece pe fotbalist, dar si sa se intrebe cum de suporta sotia sa toate aceste infidelitati.

Ei bine, CANCAN.ro a dezvaluit ieri faptul ca „Briliantul” si Consuelo au divortat de mai bine de un an. Mai exact, cu doar cateva luni inainte de a se transfera la Petrolul. Sotia lui Mutu nu a dorit sa pastreze numele acestuia, insa a cerut custodia fetelor.

Au divortat de comun acord!

„Si ea are pe cineva. Am inteles ca este un barbat tanar, pedant, care are multe afaceri in America. Se poarta extrem de frumos cu Consuelo, iar ea pare indragostita, linistita. Merg in vacante, se plimba foarte mult. Se inteleg de exceptie, iar relatia lor este deja una serioasa. Nu o mai intereseaza Mutu ca barbat. Au o relatie buna de dragul fetelor, comunica, se consulta. Ea nu are o problema ca Adi si-a refacut viata. Si el stie ca fosta sotie are pe altcineva si nu este deloc deranjat”, a declarat un apropiat al lui Adrian Mutu, pentru CANCAN.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×