Constantin Mudava a murit! „Făcătorul de minuni” s-a stins la vârsta de 83 de ani

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
01/11/2018, 14:47
Constantin Mudava a murit! „Făcătorul de minuni” s-a stins la vârsta de 83 de ani

Constantin Mudava a murit la vârsta de 83 de ani. Supranimit și „făcătorul de minuni” sau „vindecătorul” a murit joi, 1 noiembrie, la Spitalul Județean din Târgoviște, potrivit a1.ro. „Vindecătorul”  s-a născut în localitatea Ghirboveni, județul Dâmbovița, dar s-a relocat de mai mulți ani, în micuțul orășel Câmpina, județul Prahova.

„Sunt Fenomenul Vindecator pentru tot felul de boli. M-am născut și am crescu cu acest fenomen vindecător benefic pentru oameni. La vârsta de 5 ani l-am descoperit și practicat pe bunica mea, pe care am vindecat-o de rheumatism. Ulterior l-am educat, cultivat și practicat. Am fost solicitat de către șeful statului din acea perioadă, Nicolae Ceaușescu, care m-a încadrat la Scornicești, județul Olt, unde conducea clanul Ceaușescu-Bărbulescu, cu contract de muncă, și unde mi-au creat condiții bune de lucru cu 3 cabinete”, scria Constantin Mudava pe o rețea de socializare.

Constantin Mudava, „vindecătorul” lui Ceaușescu, a murit

Mudava a candidat în 1996, ca independent, la alegerile pentru președinția României. Acesta și-a trăit ultimii ani din viață la Câmpina.

„După căderea regiumului Ceaușescu am practicat această medicină în Germania, în orașul Munhen, pe alte mii și mii de cazuri. După Germania au urmat țări precum Grecia, în orașele Volos și Atena, Republica Populară Moldova, în orașul Chișinău. În România am practicat medicină în majoritatea orașelor mari precum București, Brașov, Constanța, Timișoara,Oradea, Arad, Cluj, Târgu Mureș, Iași, Buzău, Ploiești, Târgoviște, Câmpina și altele”, mai scris Mudava.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×