Constănţean arestat după ce a întreţinut relaţii intime cu o minoră, timp de doi ani! Unde se petrecea totul

Ionuţ Cataramă   
in Stiri de ultima ora
14/03/2018, 22:43
Constănţean arestat după ce a întreţinut relaţii intime cu o minoră, timp de doi ani! Unde se petrecea totul

Anchetatorii au stabilit că fata obişnuia să meargă la Marcel Croitoru pentru a se juca cu nepotul acestuia.

Poliţiştii constănţeni anchetează un caz mai deosebit, acuzaţia principală fiind cea de viol asupra unei minore. Victima are 12 ani, iar suspectul 52, între cei doi existând relaţii sexuale încă din anul 2016.

Grozăvia se petrecea la locuinţa lui Marcel Croitoru, din  localitatea Oltina, situată la aproximativ 100 de kilometri de Constanţa.

Pe numele bărbatului au fost formulate acuzaţii de viol asupra unei minore, acesta fiind iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza unui mandat emis de către magistraţii Judecătoriei Medgidia pe numele său.

Ancheta este continuată de către procurorii Parchetului Judecătoriei Medgidia.

Citeşte mai mult pe www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Poze din tinerețea Andreei Marin. Zâna era complet schimbată în tinerețe

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.