Premieră în justiţia din România! Un bărbat a fost condamnat pentru uciderea unui câine!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
16/11/2017, 15:40
Premieră în justiţia din România! Un bărbat a fost condamnat pentru uciderea unui câine!

Premieră în justiţia din România! Un bărbat a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a omorât un câine. Nu mai puţin de 6 luni va sta bărbatul în spatele gratiilor pentru fapta pe care a comis-o.

Bărbatul este din Tulcea şi a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare după ce a ucis un câine fără apărare. În motivarea dată de către magistraţii Tribunalului din Tulcea scrie că acel câine nu i-a pus în pericol viaţa bărbatului.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Condamnat pentru că a ucis un câine. Animalul era legat cu lanţul

Omul s-a năpustit asupra animalului care se afla legat în timpul incidentului. Fără să stea pe gânuri, bărbatul a scos un cuţit şi a înjunghiat mortal cîinele. Condamnatul în primă instanţă se pare că nu regretă deloc gestul făcut.

Bărbatul este cunoscut autorităţilor din Tulcea pentru că era extrem de violent. Decizia magistraţilor nu este însă definitivă şi va putea fi contestată în instanţă.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×