Concurență pentru Chefi la cuțite, de la Antena 1! MasterChef revine la Pro TV

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
11/03/2019, 20:03
Concurență pentru Chefi la cuțite, de la Antena 1! MasterChef revine la Pro TV GALERIE FOTO
MasterChef revine la Pro TV

Pro TV pregătește un nou sezon MasterChef, conform anunțului făcut de postul de televiziune. După doi ani de absență, Pro se întoarce la MasterChef, care ar putea deveni concurență pentru Chefi la Cuțite, de la Antena 1. Ultimul sezon al concursului, cel cu numărul șapte, a fost difuzat în anul 2017, iar ca jurați i-au fost Liviu Popescu, Samuel Le Tirriellec și Răzvan Exarhu. De altfel, acela a fost și cel mai slab sezon când vine vorba despre audiență, după ce au fost schimbați și jurații și regulile jocului.

MasterChef revine la Pro TV

Primul sezon al cooking show-ului din România a fost difuzat în 2011 și i-a avut pe Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu în calitate de jurați. Emisiunea a fost prezentată de Răzvan Fodor și produsă de Mona Segall.

În 2013, postul a difuzat un MasterChef special, cu vedeta, iar câștigătoare i-a fost Elena Lasconi. În 2014, jurații au fost schimbați cu Chef Patrizia Paglieri, Chef Adrian Hădean și Chef Florin Scripcă(FOA), iar producătorul Mona Segall a plecat de la Antena 1.

Concurență pentru Chefi la cuțite, de la Antena 1! MasterChef revine la Pro TV
Concurență pentru Chefi la cuțite, de la Antena 1!

Concurența pentru Chefi la Cuțite, de la Antena 1

În ultimul sezon, cel difuzat în 2017, componența juriului a fost schimbată din nou. După ce, timp de trei sezoane, cei trei numiți mai sus au avut în mâini soarta concurenților, aceștia au fost înlocuiți cu Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu. Însă, în timp ce Pro TV dorește să continue emisiunea MasterChef, una dintre cele mai urmărite din România cândva, Antena 1 crește sezon cu sezon emisiunea Chefi la cuțite, cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu.

Concurență pentru Chefi la cuțite, de la Antena 1! MasterChef revine la Pro TV
Anunțul celor de la Pro TV

În ultimul sezon, din 2017, cele două show-uri culinare se intersectau luni și marți, iar din cauza cifrelor de audiență din ce în ce mai mici, Pro TV a mutat MasterChef de la ora 20:30 la ora 22:15, astfel că și-a lăsat doar marți ca zi de difuzare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×