Concertul anului în România: Robbie Williams a cântat în faţa a 60.000 de spectatori

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/07/2015, 10:25
Concertul anului în România: Robbie Williams a cântat în faţa a 60.000 de spectatori

Megastarul Robbie Williams a făcut, vineri seară, un show de excepţie în Piaţa Constituţiei din Capitală. 60.000 de români au venit să-l vadă. Fanii au cântat piesele artistului, au aplaudat şi s-au simţit minunat. Printre ei, şi Prima Doamnă, Carmen Iohannis. Două ore de aplauze! Oameni zâmbitori şi atmosferă incendiară în faţa Casei Poporului! A fost show-ul anului. Robbie Williams a urcat pentru prima dată pe o scenă din România. În faţa sa, zeci de mii de fani.

„A fost superb! O să mai venim şi data viitoare! Mă aşteptam la un show de zile mari, dar a fost peste aşteptări. Dacă mai vine, eu sunt aici”, a declarat una dintre fanele artistului.

Robbie Williams a ţinut publicul cu sufletul la gură de la început până la final. Mărturiseşte că nu se aştepta la o asemenea primire. „M-am temut! N-am ştiut că sunt atât de mulţi oameni care vor să vadă spectacolul. Sper că v-aţi bucurat”, a spus cântăreţul.

ULTIMA ORĂ! ŞTIRE ŞOC DESPRE COTABIŢĂ! ANUNŢ CUTREMURĂTOR AL MEDICILOR! DOAMNE, DUMNEZEULE MARE!!!

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

Iar publicul român i-a arătat cât de mult îl iubeşte şi cât de bine îi cunoaşte piesele. Fanii au cântat cu Robbie Williams, vers cu vers.

Printre fanii lui Robbie Williams se numără şi Carmen Iohannis. Prima Doamnă a fost fotografiată zâmbitoare, în mijlocul prietenilor, cu puţin timp înainte ca artistul să urce pe scenă.

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! IMAGINI TULBURĂTOARE! S-A PUS PE JOS ŞI A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ CÎND A AFLAT CĂ…

Concertul a făcut parte din turneul „Let me entertain you”, iar la întreaga producţie, desfăşurată pe o scenă de aproape 60 de metri, au lucrat nu mai puţin de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti. 600 de agenţi de securitate s-au asigurat că show-ul se desfăşoară fără probleme.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×