Concert în sprijinul victimelor din Colectiv. Cum poţi ajuta şi tu

Mirela Apostol   
în Hotnews
28/11/2015, 09:42
Concert în sprijinul victimelor din Colectiv. Cum poţi ajuta şi tu

Dorinţa românilor de a face bine pentru victimele incendiului de la Colectiv nu are margini. La aproape o lună de la tragedie, oameni cu suflet mare se implică în acţiuni caritabile menite să îi ajute pe aceşti tineri care se chinuie pe patul de spital. Fie că au ales să doneze participând la concertul umanitar de la Ateneul Român, fie în conturile fundaţiei  „Preţuieşte Viaţa”.

Soprana Angela Gheorghiu va susţine un concert extraordinar pe 29 noiembrie, la Ateneul Român, evenimentul fiind dedicat strângerii de fonduri necesare pentru tratamentul victimelor incendiului de la clubul Colectiv. Realitatea TV este parte a acestui eveniment important şi va transmite în direct concertul.

60 de tineri au pierit în urma incendiului de la clubul Colectiv. Alte câteva zeci s-au agăţat, însă, de viaţă. Pentru ei, oamenii au ieşit în stradĂ, au donat sânge şi medicamente.

Claudiu Popa: „Se mai spune ca pe pamant dupa verbul a iubi, a ajuta e cel mai frumos verb. De asta trebuie sa ajutam. Uneori şi o vorbă bună poate ridica un suflet căzut”.

Nora Dincă: „Pentru ca e nevoie si pentru ca asta e probabil definiţia umanitatatii, omului din om 00:19 MUSCA 01:21 Pentru acei care nu se simt neaparat generosi, nu s au nascut cu gena asta sa se gandeasca la acest echilibru. Intotdeauna de unde vei da vei primi si unde vei da vei primi inapoi inmiit intr-o forma sau alta”.

Tragedia din clubul Colectiv, nu le-a lăsat indiferente nici pe marile personalităţi ale ţării. Pentru prima dată soprana Angela Gheorghiu va susţine integral un concert umanitar la Ateneul Român din Bucureşti. Gazda serii va fi Andreea Marin, preşedintele fundaţiei „Pretuieşte Viaţa”, care sprijină demersul.

Andreea Marin: „Şi îmi doresc din suflet ca fiecare artist sau fiecare om cu îndeletnicirea pe care o are să se gândească eu ce pot face, cum pot să pun umărul pentru ca într o situaţie dură în ţara asta să fim trataţi altfel. Să avem siguranţă atunci când suntem trataţi într un spital. Să ne simţim acasă, în siguranţă pur şi simplu. Acum e momentul să construim. Şi fiecare poate pune umărul în felul său. A nu face nimic nu e o opţiune”.

Concertul va fi transmis în direct de Realitatea TV, duminică de la ora 19.30

Biletele pentru concertul din 29 noiembrie, cu preţul unic de 315 lei, pot fi achiziţionate online din reţelele biletoo.ro şi bilet.ro, dar şi din librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan — Staţia de metrou Unirii 1.

Cei care doresc să susţină campania pot dona bani în conturile deschise special de Fundaţia „Preţuieşte Viaţa” pentru acest eveniment: RON RO25BRDE445SV33742074450 şi EUR RO13BRDE445SV33742314450.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×