„Comunicarea eliminării” prinde teren printre mamele din România! Cunoscuţii le privesc ciudat!

Filon Stan   
în Galerie foto
10/03/2018, 14:17
„Comunicarea eliminării” prinde teren printre mamele din România! Cunoscuţii le privesc ciudat! GALERIE FOTO

O nouă metodă de îngrijire a bebeluşilor câştigă teren şi în România! Această metodă a prins un avânt spectaculos în afara ţării şi din ce în ce mai multe mame o foloseşte, chiar dacă sunt privite ciudat de persoanele din jurul lor! VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Metoda „comunicarea eliminării” presupune ca mama să fie atentă la semnele pe care dă copilul şi să-l ducă de fiecare dată la toaletă sau la oliţă când i se pare că acesta are nevoie. Una dintre aceste mame a vorbit cu presa despre modul acesta de îngrijire a bebeluşului său. Cindy Lever susţine că observă adesea privirile critice ale celor din jur, dar este convinsă că metoda „comunicarea eliminării” este cea mai naturală şi, prin urmare, cea pe care mamele ar trebui s-o aplice în detrimentul dependenţei de scutece până la vârsta de 2 sau chiar 3 ani.

„Comunicarea eliminării”, adoptată de multe mame din România

Ba, mai mult, Cindy susţine că această metodă îi oferă şi o conectare cu copilul ei, pentru că este mult mai atentă la nevoile lui în general. „Când i-am spus soţului meu că voi aplica metoda ”comunicarea eliminării” mi-a zis că sunt nebună şi a pus asta pe baza dereglărilor hormonale. Dar şi-a schimbat părerea după ce m-a văzut de două trei ori ducând fetiţa la toaletă, timp în care şi vorbeam cu ea şi o rugam să-şi facă nevoile. După mai multe încercări i s-a părut şi lui o idee bună, şi acum nici nu concepe altfel”,  spune Cindy.

„Acum, lucrurile au ajuns la un alt nivel. Când mergem la restaurant el vine cu noi la toaletă. Eu ţin copilul, iar el are jobul cel mai dezgustător, de a curăţa ce se duce pe lângă vasul de toaletă, pentru că bebeluşul nu nimereşte întotdeauna”, mai spune Cindy. În plus, ea spune că, acasă, o pune pe micuţa ei să facă în chiuvetă, în faţa oglinzii pentru a înţelege mai bine procesul şi ce presupune el, convinsă fiind că aşa va învăţa şi mai repede să facă la oliţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×