Compunerea unui copil a devenit virală!

Maria Cristina  
înStiri mondene
30/06/2018, 20:17
Compunerea unui copil a devenit virală!GALERIE FOTO

Compunerea unui copil a devenit virală! –  Mihai a redactat o compunere  care a devenit virală. Acesta a fost la școală și a citit în fața clasei o întamplare din viața sa. Învățătoarea a rămas mută de uimire când l-a auzit pe băiețel. Titlul compunerii este „Tatal meu este erou”, un titlu genial, însă deznodământul și încheierea sunt apoteotice.

CITEȘTE COMPUNEREA ÎN GALERIA FOTO! 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mihai, în vârstă de 8 ani, și-a șocat învătătoarea cu povestioara sa!

Compunerea unui copil a devenit virală!

Copilul a marturisit cum a intrat in camera parintilor in momente intime. Micutul nu a inteles exact ce se intampla, doar a auzit cateva cuvinte rostite de mama lui. De acolo a dedus ca mama lui e pe moarte. Si asta pentru ca rostea intr-una ‘Doamne! Doamne, vin’! Atunci a considerat ca tatal lui este erou deoarece a ajutat-o pe mama lui sa nu se duca la Dumnezeu. Aceasta compunere a fost notata cu calificativul ‘Foarte bine’ pentru ortografie si gramatica. Cu toate astea, profesoara i-a transmis micutului ca trebuie sa discute cu parintii lui neaparat, potrivit Ciao.ro.

CITEȘTE COMPUNEREA ÎN GALERIA FOTO! 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×