Comper 2018, tot ce trebuie să ştii! Vezi care este prima probă susţinută de elevi!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
19/01/2018, 10:55
Comper 2018, tot ce trebuie să ştii! Vezi care este prima probă susţinută de elevi!

Elevii din clasa pregătitoare şi din clasele I-VIII din şcolile private şi de stat din mediul rural şi urban, dar şi din alte ţări în care se predă în limba română pot participa la examen. Scopul concursului COMPER este evaluarea competenţelor matematice şi de comunicare în limba română, precum şi obişnuinţa cu situaţii de concurs.

Comper este un concurs online, iar grilele pentru elevi sunt disponibile pe site-ul Comper, in contul fiecarul mentor, după finalizarea înscrierii. Descărcarea acestora se face gratuit, personalizat pentru fiecare elev înscris în concurs, prin accesarea meniului Ediţia curentă -> Etapa I -> Grile de răspunsuri pentru elevi din secţiunea Limba şi literatura română / Matematică. 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Comper 2018 începe cu proba la limba şi literatura română!

Pentru a evita supraaglomerarea site-ului, organizatorii precizează că subiectele vor fi transmise şi prin e-mail mentorilor participanţi care îndeplinesc condiţiile înscrierii! Aceştia mai anunţă că elevii înscrişi la ediţia anterioară, sunt înscrişi automat la Etapa I din ianuarie 2018. 

COMPER 2018. Iată când sunt programate cele trei etape ale concursului COMPER din acest an:

Etapa I:

Limba şi literatura romană: 19 IANUARIE 2018

Matematică: 26 IANUARIE 2018

Etapa a II-a:

Limba şi literatura română: 16 MARTIE 2018

Matematică: 23 MARTIE 2018

Etapa Naţională (scris – doar clasele I-VIII):

Limba şi literatura română: 11 MAI 2018

Matematică: 18 MAI 2018

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×