Colegii râdeau de el la școală! Astăzi, Ed Sheeran este un mare artist!

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
18/07/2018, 13:49
Colegii râdeau de el la școală! Astăzi, Ed Sheeran este un mare artist! GALERIE FOTO

Colegii râdeau de el la școală! Astăzi, Ed Sheeran este un mare artist! Cântărețul a recuniscut că a avut o copilărie tristă, fiindcă toți colegii râdeau de el.

„Eram un copil ciudat când eram mic. Purtam ochelari mari, aveam probleme cu auzul, mă bâlbâiam și eram roșcat”, povestește unul din cei mai cunoscuți tineri artiști ai lumii.

GALERIE FOTO cu Ed Sheeran

A scos hit după hit și a compus pentru numeroși artiști de talie mondială. Ed Sheeran este cunoscut și pentru hiturile ”Perfect” sau ”Thinking out Loud”, pe care le-am auzit luni de zile la radio.

A avut o copilărie traumatizantă

Pe lângă faptul că era roșcat, principalul motiv al ironiilor colegilor, Ed avea probleme cu o ureche și nu auzea prea bine. Pentru că familia lui nu era tocmai bogată, când a avut nevoie de ochelari, a primit unii ieftini, mari și urâți. Iar pentru că s-a născut cu un semn uriaș pe față, acesta a trebuit îndepărtat cu laserul. Însă la una din ședințe, doctorul a uitat să folosească anestezic și din cauza traumei, Ed a rămas bâlbâit. Nu e de mirare că era chinuit și batjocorit de colegi.

„Azi sunt un solist de talie mondială. Iar unul din copiii cool din școala mea este acum instalatorul meu…”, a povestit Ed Sheeran într-un discurs susținut pentru o organizație anti-bullying.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×