COLECTIV. Povestea tînărului care a murit pe masa de operaţie

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/11/2015, 11:48
COLECTIV. Povestea tînărului care a murit pe masa de operaţie

Ionuţ Popescu este una dintre victimele de la Colectiv care a murit sâmbătă dimineaţă la Spitalul de Arşi. Tânărul a murit pe masa de operaţie, inima i s-a oprit, iar medicii n-au mai reuşit să îl aducă la viaţă. Iubita lui, Monica, a murit şi ea în incendiul din clubul bucureştean.

Ionuţ Popescu avea 32 de ani şi era din Vrancea. În noaptea fatidică, se afla în club cu prietena sa Monica. Tânărul a suferit arsuri grave şi a fost încă de la început în comă indusă. Avea peste 70% din suprafaţa corpului afectată.

Noaptea trecută, medicii l-au dus pe Ionuţ în sala de operaţii pentru a-i face mai multe grefe de piele. Tânărul a intrat însă în stop cardio-respirator. În ciuda zecilor de minute de resuscitare, inima lui Ionuţ nu a mai pornit.

Ionuţ Popescu era fiul fostului director al companiei ENET Focşani, Valter Popescu. Mama sa, Anişoara Popescu, este medic. La fel ca iubita lui, care şi-a pierdut viaţa în Colectiv, Ionuţ lucra în publicitate. Monica Tănăsoiu, prietena lui Ionuţ, a murit chiar în noaptea incendiului.

Monica Tănăsoiu avea 35 de ani. Era manager într-o firmă de publicitate din Bucureşti şi iubea muzica rock. După incendiul din Colectiv, tânăra s-a aflat printre cei dispăruţi. Abia a doua zi, fata a fost găsită la morgă. Era atât de arsă, încât mama ei a recunoscut-o după cerceii pe care îi purta.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×