Colecţia lui Vadim Tudor, vîndută pe o sumă impresionantă! Andreea Esca, printre cumpărători

Mirela Apostol   
în Hotnews
25/11/2015, 11:54
Colecţia lui Vadim Tudor, vîndută pe o sumă impresionantă! Andreea Esca, printre cumpărători

Peste 300 de obiecte rare, ce i-au apartinut lui Corneliu Vadim Tudor au fost scoase marti seara la licitatie, in Bucuresti.

Un lot de 3 semnături olografe ale lui Napoleon Bonaparte a fost vedeta colecţiei şi a fost adjudecat la preţul de 7.000 de euro. Au fost însă şi multe scrisori, cărţi sau manuscrise vechi, pentru care cumpărătorii s-au întrecut în oferte.

Suma totală ce ii va reveni familiei lui Vadim Tudor, in urma licitatiei de marti seara, depaseste 60.000 de euro, informează site-ul stiripesurse.ro. Printre „piesele” de vază ale colecţiei lui Corneliu Vadim Tudor, s-a numarat manuscrisul de călatorie al lui Vasile Badea, urmaşul celebrului Badea Cartan. Preţul de pornire a fost de 5.000 de euro.

Au fost însă şi multe scrisori, manuscrise şi cărţi vechi, dar şi colecţii de monede, medalii şi fotografii.

Potrivit stiripesurse.ro, Andreea Esca a fost şi ea printre cumpărători. „Sunt foarte fericită c-am putut intra in poseseia unui bilet de mulţumire, scris de George Enescu, purtând semnatura olografă şi acum aştept să văd si daca o sa fiu fericita castigatoare a unei fotografii foarte frumoase a reginei Maria. Sunt lucruri speciale si eu nu sunt neparat o colectioanară, dar îmi place sa le cumpar pentru a le oferi mai departe cadou unor oameni speciali.”, a spus vedeta PRO TV.

Stiloul din aur al al lui Corneliu Vadim Tudor a fost şi el scos la vanzare, la un preţ de pornire de 6.500 de euro. Vedeta licitatiei a fost insă alta. Daca ne gandim la valoare, vedeta a fost un set de semnături olografe ale lui Napoleon Bonaparte, lotul s-a vandut cu 7.000 de euro.

Prezenţi în sală, prin telefon sau prin oferte scrise, peste 300 de persoane s-au arătat interesate de colecţia ce i-a aparţinut Tribunului.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×