COD PORTOCALIU de caniculă! Vremea a luat-o razna

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
02/06/2018, 15:40
COD PORTOCALIU de caniculă! Vremea a luat-o razna

COD PORTOCALIU de caniculă! Vremea a luat-o razna.

Vremea va fi foarte caldă în weekend în toată ţara, temperaturile maxime urmând să atingă chiar şi 35 de grade în sudul şi sud-estul ţării, fiind mai scăzute pe litoral şi în zona Deltei Dunării. De sâmbătă seară va apărea, însă, instabilitatea atmosferică şi vor fi ploi de scurtă durată, însoţite de descărcări electrice. În cursul zilei de duminică va fi din nou cald, cerul va fi parţial înnorat doar în anumite zone, în special la munte, iar spre seară vor apărea aversele.

Stirea anterioară

Avertizare meteorologică de ultimă oră! Cod galben de furtuni – Meteorologii vin cu o avertizare seriosă. Ploile torenţiale, grindină şi vijelii se vor instala în mai multe judeţe din ţară. Vremea proastă se va menține şi la începutul săptămânii viitoare.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare cod galben de furtuni, care intră în vigoare sâmbătă, la ora 14.00, şi expiră duminică la ora 23.00, fiind vizate judeţe din Crişana, Maramureş, Transilvania, nordul Moldovei şi de la munte. Se vor înregistra, izolat, şi 40-50 l/mp.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×