Coaliția pentru Familie, prima reacție după eșecul de la referendum. Cum explică situația

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/10/2018, 22:34
Coaliția pentru Familie, prima reacție după eșecul de la referendum. Cum explică situația
Coaliția pentru familie a reacționat după aflarea veștii ca referendumul a fost un esec

Coaliția pentru Familie a avut prima reacție după eșecul referendumului pentru familie. Aceștia au dat și o explicație pentru situația întamplată. Cea care a motivat finalul evenimentului a fost chiar președintele Coaliției pentru Famili, Maria Gheorghiu.  Într-un comunicat de presă, aceasta și-a început mesajul către suținătorii modificării definiției familiei prin mulțumiri.

Ulterior, aceasta s-a resemnat văzand că tot efortul nu a reușit să atingă validarea scopului pentru care s-au unit, însă, precizează că rămane totuși, pentru toți, o temă de gandire. ”Vă mulţumim pentru întreg sprijinul, mulţumim celor aproape 100.000 de vountari, mulţumim tuturor cetăţenilor români care au votat în număr de aproapre 4 milioane. E adevărat că nu am reuşit să îndeplinim procentul de 30% pentru validarea referendumului.

Coaliția pentru Familie, reacție la aflarea veștii că referendumul a fost un eșec

Este o neîmplinire la care fiecare dintre noi va trebui să ne gândim. Dar e un vot copleşitor. E primul vot postdecembrist pentru libertatea credinţei noastre, pentru apărarea civilizaţiei creştine a Europei şi a României. Acesta nu este un sondaj, undeva o filă de hârtie într-un dosar. Este un vot constituţional care aruncă în talgerul agendei publice a României un vot covârşitor”, și-a început mesajul Maria Ghoerghiu.

De asemenea, președintele Coaliției pentru Familie a adăugat multe amănunte care, reuzumate, susțin că s-a luptat cu morile de vant sau, după spusele dumneaei cu ”o mașină propagandistă de manipulare anti-referendum”. ”Nu am împlinit ţinta pentru că ne-am confruntat cu o imensă maşină propagandistică de manipulare anti-referendum, pro-boicot.

În ultimele zile ne-am confruntat şi cu un fenomen neaşteptat şi anume boicotul generalizat al partidelor. Sigur că iniţiativa nu este politică, dar cetăţenii trebuie să ştie de miza acestui referendum. În sensul acesta acuzăm acest boicot”, a afirmat Gheorghiu, într-o conferinţă de presă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×