GALERIE FOTO. Cel mai luxos club de echitaţie din lume! Doar taxa de membru costă 55.000 de dolari!

Filon Stan   
în Galerie foto
19/09/2017, 00:00
GALERIE FOTO. Cel mai luxos club de echitaţie din lume! Doar taxa de membru costă 55.000 de dolari! GALERIE FOTO

Adio grajduri! În China se află cel mai luxos club de echitaţie din lume! Săli imense, cu podele de marmură, candelabre gigantice şi decoruri poleite în aur. Este vorba despre Clubul Heilan, cel mai luxos club de echitaţie din lume. Aici trăiesc peste 400 de cai, care sunt îngirjiţi de un personal numeros şi au parte de cele mai bune condiţii din lume. Vezi mai multe imagini sus, în Galerie Foto

Situat în oraşul Xinqiao, din apropierea Shanghai-ului, Clubul de Echitaţie Heilan este un palat de marmură unde caii duc o viaţă relaxată. Cunoscută şi sub numele de „Muzeul Culturii Ecvestre”, această clădire impresionantă este dedicată în întregime cailor şi culturii ecvestre. Aici, vizitatorii pot admira zeci de rase de cai şi pot interacţiona cu ei în diverse moduri. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Club de echitaţie cu taxă de 55 de mii de dolari

Domeniul clubului se întinde pe 26 de hectare şi găzduieşte arene de concurs, cea mai mare şcoală de echitaţie din lume şi o arenă pentru spectacolele de echitaţie. Clubul mai are un bar tematic, un restaurant şi chiar şi un hotel.

Dacă nu ar fi caii, ai spune că ai intrat într-un palat dintre cele mai luxoase. Totul este construit din marmură şi are dimensiuni grandioase. Vizitatorii se pot plimba pe coridoare impunătoare, unde pot admira cei aproximativ 400 de cai, dar şi poneii care sunt cazaţi aici.

Arenele de concurs şi de spectacol sunt luminate de candelabre impresionante, iar decorurile sunt poleite cu aur. Clubul s-a deschis în 2010 şi găzduieşte peste 50 de rase de cai, din toate colţurile lumii. Aici au fost aduşi cai din Germania, Olanda, Spania şi Portugalia. Aici lucrează 9 experţi în echitaţie, 36 de instructori profesionişti, medici veterinari şi personalul de întreţinere, care se asigură că totul este curat şi în ordine. Până acum, în club s-au înscris peste 100 de membri, iar taxa de membru este de 55.000 de dolari americani pe an. Clubul este deţinut de producătorul de îmbrăcăminte pentru bărbaţi Heilan Group.

Sursa: incredibila.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×