Clipe grele pentru Mara Bănică. O profesoară i-a bătut copilul

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/11/2018, 09:25
Clipe grele pentru Mara Bănică. O profesoară i-a bătut copilul GALERIE FOTO
Mara Bănică, jurnalistă

Mara Bănică a avut un moment de panică în ceea ce-l privește pe fiul său, pentru că acesta a fost bătut chiar de o profesoară. Vedeta de televiziune s-a ocupat de această problemă, iar după cele întâmplate a discutat cu directorul școlii. Se pare că profesoara care l-a agresat pe fiul Marei, dar și pe ceilalți copii din clasă, a fost dată afară. 

„Ceilalţi copii au fost jigniţi. Una dintre fetiţe nu a fost scoasă din ‘proastă’. Nu pot să îmi explic cum a putut inspectoratul să facă o asemenea alegere, să trimită pe această femeie, ăsta e învăţământul românesc în proporţie de 60% „

„Ceilalţi copii au fost jigniţi”

Mara Bănică a povestit șocată întâmplarea care a făcut-o să se întrebe  dacă să își mai ducă fiul la școală. Din păcate, băiețelul Marei, elev în clasa I, a fost agresat e o profesoară. Jurnalista a mărturisit cele întâmplate și pentru a atenționa ceilalți părinți, dar și pentru a dezvălui încă un caz șocant produs în cadrul unei instituții de învățământ de stat. „Îngrijorată e puţin spus, am avut o zi care nu vreau să se repete niciodată. Ne-am îngrijorat şi eu şi ai mei. Învăţătoarea lui Dima este însărcinată şi ştiam că va intra într-un prenatal de 3 luni. Toţi părinţii erau curioşi să vadă cine va veni la clasă. Clasa I este foarte grea, multe teme.

Astăzi trebuia să fie prezentată noua doamnă. Nu ne-a salutat nici pe mine, nici pe cealaltă mămică. Când am auzit, am îngheţat. Cică nu avea caietul de matematică pe bancă. Am cerut numărul doamnei, dar n-am făcut rost şi bine că nu am făcut că eram nervoasă şi nu aveam o discuţie în parametri normali. Fiul meu merge la o şcoală de stat şi am crezut în sistemul ăsta de stat.

Mara Bănică împreună cu fiul său
Mara Bănică împreună cu fiul său

E pensionară, am vorbit cu doamna director şi mi-a spus că zboară din şcoală. Problema mea a fost rezolvată, dacă ştia doamna asta că e fiul meu, nu se atingea de el. Cred că regretă, a fost ghinionul vieţii ei, ea nu ştia cine sunt copiii”, a declarat Mara Bănică în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×