Clipe de coșmar pentru o vedetă din România. „”Mi-am luat adio de la familie”

în Stiri mondene
21/05/2018, 12:34
Clipe de coșmar pentru o vedetă din România. „”Mi-am luat adio de la familie”

Maria Andria a dezvăluit clipele de coșmar prin care a fost nevoită să treacă în urma unor intervenții chirurgicale. Artista a mers la medic să-și scoată polipii, iar în acel moment, medicul ar fi decis că este cazul să-și rezolve și o problemă estetică.

Așa că a supus-o la două intervenții chirurgicale în același timp, operația de polipi și rinoplastie. Când spera că toate problemele ei se rezolvă, atunci a început calvarul

Maria Andria, clipe de coșmar

În urma intervenției, operația nu a reușit. I-a fost distrus tot cartilajul osos, iar nasul la care visa, nici nu mai exista. Ba mai mult, la doar o zi de la intervenția nereușită, medicul a externat-o din spital și i-ar fi spus că după doar două săptămâni poate să-și reia activitatea și să filmeze videoclipul piesei Love in Dubai.

Ajunsă acasă, s-a trezit cu o hemoragie îngrozitoare în urma căreia a pierdut 2, 5 litri de sânge. Și-a sunat medicul să îl anunțe că este în stare gravă, dar el i-ar fi spus să stea liniștită că așa se întâmplă după intervenție.

Într-o secundă a simțit că este la un pas de moarte, din fericire pentru ea, pe ultima sută de metri a apucat să-și sune sora, iar aceasta a găsit-o într-o baltă de sânge. A fost dusă de urgență la spital, dar medicii nu i-au mai dat șanse de viață, scrie spynews.ro.

„Mi-am luat adio de la familie, nu știam dacă o să mai trăiesc după operație. Doar Dumnezeu m-a ajutat să rezist intervenției. „ a declarat artista despre episodul neplăcut din viața ei.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×