Clipe de COŞMAR pentru Bianca Drăguşanu! E TERORIZATĂ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/03/2015, 11:17
Clipe de COŞMAR pentru Bianca Drăguşanu! E TERORIZATĂ

In viata Biancai Dragusanu nu exista niciun moment de monotonie. Cand nu are probleme cu barbatul iubit, frumoasa roscata se chinuie sa scape de un admirator care o hartuieste de ani buni.

Fosta sotie a lui Victor Slav are o sumedenie de admiratori. Acestia o abordeaza atat in mediul virtual, cat si pe strada si o roaga sa le dea un autograf sau sa faca o poza cu ei. Nimic neobisnuit pana aici! Disconfortul protagonistei noastre izvoraste insa din admiratia si simpatia pe care i le poarta un fan insistent.

Acesta nu s-a multumit sa o vada pe diva doar la televizor sau in reviste asa ca a facut tot posibilul sa afle numarul ei de telefon. Si pana la urma a reusit, din nefericire pentru Bianca. Spunem asta pentru ca de atunci o suna pe vedeta incontinuu, la orice ora.

Conform unor surse din anturajul fostei asistente tv, dispozitia individului insistent este oscilanta: ba ii face manechinului complimente, ba o ameninta si o injura ca la usa cortului pentru ca nu accepta o intalnire. Disperata, roscata si-a schimbat numarul de telefon de mai multe ori, dar hartuitorul l-a aflat si a deranjat-o in continuare.

“Bianca isi schimba numarul de telefon des, dar nu pentru ca ar vrea sa scape de un fost iubit perseverent, ci pentru ca are un fan care pur si simplu o terorizeaza. O suna de dimineata pana seara, pana ii descarca telefonul. Cand ii raspunde, ba o lauda si o invita la intalnire, ba o ameninta si o injura in fel si chip. O data chiar i-a spus ca o sa se sinucida daca nu-l accepta in viata ei, iar Bianca, miloasa din fire, a stat ore intregi cu el la telefon, sa-l linisteasca”, a spus o apropiata a vedetei pentru WOWbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×