Cleopatra Stratan, o nouă transformare! Ce a făcut pentru cel mai nou videoclip FOTO și VIDEO

Maria Cristina   
în Stiri mondene
05/12/2018, 14:09
Cleopatra Stratan, o nouă transformare! Ce a făcut pentru cel mai nou videoclip FOTO și VIDEO GALERIE FOTO

Cleopatra Stratan reușește să impresioneze din nou cu apariția sa în noul videoclip pe care l-a filmat de curând. Fiica lui Pavel Stratan, în vârstă de 15 ani, s-a transformat complet. Aceasta nu mai este fetița naivă care cânta odinioară „Ghiță, te aștept diseară la portiță”. Cleopatra s-a maturizat și s-a transformat într-o adevărat domnișoară.

În noul videoclip apare alături de Edward Sanda, un alt tânăr care este pe val în acest moment. După succesul cu piesa „Te las cu inima, Cleopatra Stratan lansează un nou hit alături de Edward, „Cozonac”.

Cleopatra Stratan s-a transformat într-o domnișoară superbă!

 Cleopatra Stratan, o nouă transformare! Ce a făcut pentru cel mai nou videoclip FOTO și VIDEO
Cleopatra Stratan, o nouă transformare! Ce a făcut pentru cel mai nou videoclip FOTO și VIDEO

Colaborarea cu Edward Sanda arată cât de mult a crescut Cleopatra. Aceasta a evoluat din toate punctele de vedere, iar în câțiva ani cu siguranță nu o vom mai recunoaște. Se vehiculează că micuța artistă ar percepe o sumă frumușică pentru serviciile prestate. Pentru o oră de cântat, Cleopatra cere 7.000 de euro, potrivit cancan.ro.

„Am plecat de o la o idee funny despre Crăciun și așa am ajuns să colaborăm. Am hotărât să lucrăm la piesa asta împreună și să dăm startul sărbătorilor. De aici a început totul: pregătirea piesei, videoclipul și acum lansarea! La clip ne-am simțit foarte bine, cu bună dispoziție și veselie. Am avut ocazia să mă bucur alături de Edward că și cum am petrecut Crăciunul împreună”, spunea recent Cleopatra Stratan.

„«Cozonac» este o metaforă haioasă prin care vrem să aducem zâmbete pe feţele oamenilor. Este o piesă caldă, care transmite iubire şi sentimente pozitive şi cred că este perfectă pentru perioada sărbătorilor. Mă bucur tare mult că am avut ocazia să colaborez cu Cleopatra şi, cu siguranţă, vom mai avea piese împreună şi pe viitor“, adaugă Edward Sanda.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×