Oare s-a uitat în oglindă înainte să iasă aşa din casă? Prezentatoarea TV, cu totul la vedere

Filon Stan  
înFemei frumoase
29/11/2017, 17:34
Oare s-a uitat în oglindă înainte să iasă aşa din casă? Prezentatoarea TV, cu totul la vedereGALERIE FOTO

Claudia Romani este cântăreaţă, model şi vedetă TV în Italia! În timpul liber însă, superba italiancă parcă încearcă să-şi incite partea masculină a fanilor! 

Vedeta nu a fost desemnată degeaba  cea mai sexy vedetă Playboy din „Cizmă” anul trecut! A ţinut să amintească asta în urmă cu câteva zile, când a îmbrăcat un costumaş de majoretă! Şi spunem costumaş pentru că era foarte mic, atât de mic încât abia acoperea trupul brunetei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Claudia Romani vrea să alerge după fotbalişti pe teren! Se face arbitru!

Imaginile au făcut înconjurul Internetului şi cu siguranţă milioane de bărbaţi au apreciat fotografiile, deşi au suspinat atunci când le-au văzut!

Recent, focoasa brunetă a anunţat că pune capăt carierei ca să intre în fotbal. Claudia Romani, în vîrstă de 32 de ani, şi-a luat licenţa de arbitru profesionist şi oficia partide din în Seria A şi Serie B. „Să alerg alături de acei jucători pe terenul de fotbal şi eu să iau toate deciziile este o oportunitate irezistibilă”, spune Claudia Romani.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×