Claudia Pavel, eliminată din Exatlon! Şi-a luat la revedere de la toţi, mai puţin de la două persoane

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
07/02/2018, 13:01
Claudia Pavel, eliminată din Exatlon! Şi-a luat la revedere de la toţi, mai puţin de la două persoane

Pierdere pentru echipa Faimoşilor de la Exatlon! Momentul cel mai greu e când eu voi rosti un nume. Se întoarce în România, la prieteni, la familie, se desparte de echipa lui lângă care a suferit, a lăcrimat… Numele celui care părăseşte Exatlon România este Claudia”, a spus Cosmin Cernat, marţi seară.

Artista regretă că a fost eliminată, dar se bucură pentru că ăşi va revedea copilul care o aşteaptă acasă. „Nimic nu este întâmplător. (…) Aş minţi dacă aş spune că nu mi-aş fi dorit să rămân, dar eu tot timpul privesc în viitor. Acum ce să zic… abia aştept să ajung la puişorul meu acasă. Asta este situaţia”, a spus Claudia Pavel, care anterior declarase că vrea să rămână în cadrul competiţiei.

Claudia Pavel, eliminată de la emisiunea Exatlon

Vedeta a fost rugată să transmită un mesaj pentru oamenii lângă care a luptat în ultima perioadă: „Nu-mi vine să cred că îmi voi lua adio de la ei. Vă mulţumesc tuturor pentru fiecare secundă. A fost o aventură grozavă. Să vă uniţi şi să mergeţi mai departe. Vă mulţumesc!”.

Claudia se pare că nu a trecut peste cele întâmplate la emisiune, fapt care s-a văzut cu ochiul liber din mesajul adresat pentru colegii ei. Şi-a luat la revedere de la toată lumea, „mai puţin de la Anca şi de la Diana Bulimar. Se întâmplă, sunt lucruri peste care oamenii nu pot trece”, a spus Cosmin Cernat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×