Claudia Pavel, eliminată din Exatlon! Şi-a luat la revedere de la toţi, mai puţin de la două persoane

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
07/02/2018, 13:01
Claudia Pavel, eliminată din Exatlon! Şi-a luat la revedere de la toţi, mai puţin de la două persoane

Pierdere pentru echipa Faimoşilor de la Exatlon! Momentul cel mai greu e când eu voi rosti un nume. Se întoarce în România, la prieteni, la familie, se desparte de echipa lui lângă care a suferit, a lăcrimat… Numele celui care părăseşte Exatlon România este Claudia”, a spus Cosmin Cernat, marţi seară.

Artista regretă că a fost eliminată, dar se bucură pentru că ăşi va revedea copilul care o aşteaptă acasă. „Nimic nu este întâmplător. (…) Aş minţi dacă aş spune că nu mi-aş fi dorit să rămân, dar eu tot timpul privesc în viitor. Acum ce să zic… abia aştept să ajung la puişorul meu acasă. Asta este situaţia”, a spus Claudia Pavel, care anterior declarase că vrea să rămână în cadrul competiţiei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Claudia Pavel, eliminată de la emisiunea Exatlon

Vedeta a fost rugată să transmită un mesaj pentru oamenii lângă care a luptat în ultima perioadă: „Nu-mi vine să cred că îmi voi lua adio de la ei. Vă mulţumesc tuturor pentru fiecare secundă. A fost o aventură grozavă. Să vă uniţi şi să mergeţi mai departe. Vă mulţumesc!”.

Claudia se pare că nu a trecut peste cele întâmplate la emisiune, fapt care s-a văzut cu ochiul liber din mesajul adresat pentru colegii ei. Şi-a luat la revedere de la toată lumea, „mai puţin de la Anca şi de la Diana Bulimar. Se întâmplă, sunt lucruri peste care oamenii nu pot trece”, a spus Cosmin Cernat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×