Claudia Pavel are drum liber spre inima lui Cătălin Cazacu, proaspăt părăsit de iubită!

Filon Stan   
în Femei frumoase
15/02/2018, 11:49
Claudia Pavel are drum liber spre inima lui Cătălin Cazacu, proaspăt părăsit de iubită! GALERIE FOTO

Concursul Exatlon s-a lăsat cu scandaluri-monstru, astfel că unii participanţi au fost ameninţaţi după ieşirea din concurs, iar alţii au rămas fără iubite. Este şi cazul lui Cătălin Cazacu, fost concurent în cadrul Exatlon, care a fost părăsit de iubită imediat după plecarea din concurs a coechipierei, alături de care a fost surprins în tandreţuri de foarte multe ori.

Ana Roman, iubita lui Cătălin Cazacu  a hotărât să pună capăt relaţiei cu acesta imediat după plecarea din concurs a Claudiei Pavel, alias Cream, din cauza nenumăratelor flirturi pe care acesta le-a avut cu frumoasa artistă. Iniţial, iubita lui Cătălin spunea că nu vrea să ia o decizie până când nu discută cu el, însă reacţia acestuia după plecarea cântăreţei i-a pus capac Anei, care a decis să îi papucii.

Claudia Pavel are liber spre inima lui Cătălin Cazacu! A fost părăsit de iubită!

Potrivit apropiaţilor celor doi, bruneta este foarte afectată de toată această situaţie şi consideră că motociclistul nu a respectat-o aşa cum ar fi trebuit, punând-o într-o ipostază neplăcută. Astfel, Claudia Pavel are drum liber către inima lui Cătălin Cazacu! Artista a declarat, după ce a părăsit emisiunea, că îl aşteaptă acasă pe Cazacu să vadă dacă pot fi împreună!

Dacă, la început, Ana Roman nu a dat prea multă importanţă şi stătea liniştită deoarece ştia chiar de la iubitul ei că artista ar fi întreţinut relaţii intime cu fostul fotbalist Giani Kiriţă înainte să intre în competiţie, acum lucrurile s-au schimbat. „M-a surprins foarte tare ceea ce s-a întâmplat, la început nu am dat prea multă importanţă, mai ales că eu ştiu chiar de la Cătălin că Giani Kiriţă şi Claudia aveau o relaţie mai «specială», întreţineau relaţii intime înainte să intre în concurs. Chiar am ieşit la masă cu Giani şi Cătălin de câteva ori, înainte să plece în Republica Dominicană şi Giani mereu spunea «Claudiţa în sus, Claudiţa în jos». M-a deranjat ceea ce am văzut la TV, dar familia lui mă susţine, am o relaţie foarte bună cu părinţii lui”, a declarat Ana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×