Ultima oră! Clădire plină cu zeci de români incendiată intenţionat în Germania!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
01/12/2017, 16:19
Ultima oră! Clădire plină cu zeci de români incendiată intenţionat în Germania!

Un imobil din localitatea Bergkamen, lângă Dortmund, în care figurau cazate peste 40 de persoane, dintre care 33 de români, a ars noaptea trecută. Potrivit presei germane, focul a fost pus intenţionat. Şapte dintre victime sunt în stare gravă.

Caz şocant într-o localitate germană situată la 20 de km de Dortmund. O maşină şi un imobil în care locuiau 33 de români şi opt molodveni au fost incendiate, în noaptea de joi spre vineri. Dintre cele 41 de persoane care figurau cazate în clădire, la momentul incendiului erau în casă cel puţin 31 de persoane, toate ajungând la spital intoxicate cu fum.

Clădire plină cu români incendiată în Germania! Atacatorii au blocat şi uşa de acces cu cauciucuri

Potrivit publicaţiei germane www.waz.de, şapte dintre victime sunt în stare gravă, viaţa fiindu-le pusă în pericol. Publicaţia germană citată mai arată că Procuratura din Dortmund a deschis o anchetă, iar Poliţia confirmă că focul a fost pus intenţionat.

Primarul localităţii în care a avut loc incendiul le-a declarat jurnaliştilor germani că românii şi moldovenii care au căzut victimele incendiului din Bergkamen lucrau pentru o companiei de construcţii din Unna. Potrivit aceleiaşi surse, victimele incendiului nu s-au putut evacua, ieşirea fiind blocată cu anvelope, care au ars la rândul lor în incendiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×